התפטרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות
    מרין
    04/01/2011

שלום!
    אני עובדת במקום עבודתי כבר 4 וחצי שנים.
    בחודש אפריל 2010 יצאתי לשמירת הריון למשך חודשיים עד ללידה.
    לאחר הלידה נודעתי שאני רוצה להאריך את חופשתי ולקחתי חל"ת.
    ב 01.01.2011 (לאחר חצי שנה בדיוק) חזרתי לעבודה.
    אם אינני טועה, החוק מאפשר לי להתפטר כדיי לטפל בילדה עד שימלאו לילדה 9 חודשים ואז זה ייחשב כפיטורין, שאלתי היא האם הפיצויים ייחושבו לי לפי השכר ב-3 החודשים הללו (כי אני עובדת פחות שעות כדיי להיות עם הילדה) או לפי משכורת ממוצעת שנתית (כולל החודשים שעבדתי לפני הלידה)?
    כמו כן שאלה נוספת - אם אכן אחליט להתפטר בתום 3 החודשים הללו אצטרך כמובן למסור הודעה מראש (כמה זמן אני חייבת עבור 4-5 שנות עבודה? ) והאם יכול להיות שאם אודיע על התפטרותי לאחר חודשיים וחצי ואהיה חייבת להשאר עוד חודש כהודעה מראש (לילדה אז ימלאו בעצם 9 וחצי חודשים) אאבד את זכויותיי לפיצויים?
    תודה ושנה אזרחית נפלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות

הוספת תגובה

• שלום! - לא ענו לי.

מרין
    11/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפטרות - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    11/01/2011

מרין שלום,
    שאלותייך הינן ספציפיות וסבוכות, עליהן ניתן יהיה להשיב בצורה מקצועית במסגרת פגישת ייעוץ מסודרת על מנת להתאימן למצב הספציפי שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו