תשלום ימי מחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשלום ימי מחלה
    אנונימי
    06/01/2011

אני עובדת חודשית ועובדת במשרה מלאה כבר שנה וחצי. ימי מחלה משלמים לי על פי החוק.עוברת טיפולי פוריות.
    ביום 15.12.10 עבדתי עד שעה 12.00 בצהריים ולאחר מכן הלכתי לביה"ח להחזרת עוברים. הבאתי אישור מחלה למעסיקה מיום 15.12.10 ולמשך שבועיים הבאות.
    השאלה שלי היא כזו:
    1.האם יום מחלה הראשון מחושבים מהיום ה15.12.10 או מיום ה16.12.10, כי ב15.12.10 למעשה עבדתי חצי יום?
    מעסיקה טוענת שצריך לחשב את יום הראשון של המחלה מה16.12.10 כאשר עבור אותו יום לא משלמים לי וגם כמובן לא קיבלתי תשלום בחצי היום ה15.12.10 שלא עבדתי.
    2.ומה לגבי ימי חג אם לפני החג הייתי במחלה וגם אחרי החג הייתה כמה ימים במחלה? האם לפי החוק צריכים לשלם לי את החג כחג או כיום מחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשלום ימי מחלה

הוספת תגובה

• לא ענו לי

אנונימי
    09/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה שוב כי לא ענו לי

אנונימי
    24/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשלום ימי מחלה - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    26/01/2011

ימי המחלה יחושבו מהיום הראשון כמצוין באישור המחלה.

בנושא תשלום חג - השכר יהיה על פי תשלום ימי המחלה, כי הרי שהית במחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו