שמירת הריון לאחר הפריה חוץ גופית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון לאחר הפריה חוץ גופית.
    lili
    08/01/2011

שלום! לאחר 3 שנים של ניסיונות( הזרעות +טיפולי הפריה חוץ גופית) ההריון שלי נקלט. הוחזרו לי 2 אוברים. בהתחלה הכל היה תקין ו שניהם התחילו להתפתח אך לפני כשבועיים התחיל לי דימום חזק( שבוע 7+) ואיתו הגעתי לבית חולים ושם התברר שאובר אחד ברוך השם עם דופק והשני ללא דופקץבנוסף לכך יש לי המוטומה. נחתי בבית כשבוע ו לפנח כמה ימים חזרתי לעבודהץההרגשה הכללית שלי היא לא טובהץ יש לי בחילות נוראיות, עייפות וגם כאבי בטן קלים. מאוד חשוב לי לשמור על האובר הזה.אני עובדת כמה פעמים בשבוע כ 12 שעות ןחוזרת הביתה מותשת. אומנם זה בישיבה אך עם לחץ של אנשים וכמעת בלי הפסקות. האם באפשרותי לבקש מרופא להמליץ על שעות העבודה גמישות יותר?
    שאלה נוספת. כתמיכה אני לקחת אוטרוגסטן 100, 9 כדורים ביום. מתי אני אמורה להפסיק איתם?
    מודה על התשובה המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שמירת הריון לאחר הפריה חוץ גופית. - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    09/01/2011

שלום לך,
    שאלותייך הן מקצועיות לרופא נשים העוסק בתחום - עלייך לפנות אליו לקבלת המלצות בעניינים הרפואיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו