מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריון ודמי לידהאמא13/01/2011
שלום רב,
אני בסוף חודש שמיני ואמורה להגיש מסמכים לביטוח לאומי לגבי שמירת הריון עד הלידה, עפ"י הנחיות רופא ולאחר 30 יום של שמירה בהם אינני עובדת.
השאלה שלי היא כזאת - מתוך הנחה שהם מאשרים לי את שמירת ההריון, יוצא שהמשכורת שלי בחודשיים לפני הלידה נפגעת כי שמירת ההריון היא עד סכום של כ - 8000 ש"ח, בעוד שאני מרוויחה משכורת יותר גבוהה.
האם הדמי לידה שלי יחושבו לפי המשכורת מביטוח לאומי או שאני יכולה לבקש שיחשבו לי את דמי הלידה לפי המשכורות שהרווחתי לפני היציאה לשמירת הריון?
כמו כן, במידה ושמירת ההריון לא תאושר בביטוח לאומי, האם גם אז ניתן יהיה לבקש שיחשבו את דמי הלידה לפי המשכורות לפני התקופה שבה יצאתי לשמירה, כי אני לא מקבלת משכורת נכון לעכשיו על החודש האחרון (כאמור, כבר 30 יום בבית...).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון ודמי לידה - תגובה
עו``ד חן שטיין13/01/2011שומרת שלום,
עקרונית דמי הלידה משולמים לפי השכר שלך בפועל, לפני השמירה ולא לפי גמלת שמירת ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)