מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריון - צירים מוקדמיםשרית16/01/2011
שלום שוב
לפני שלושה שבועות שאלתי לגבי שמירת הריון , שבו הרופאה ראתה צירים באולטרסאונד, צוואר רחם ארוך ופתיחה של קצה אצבע שלחתי לביטוח לאומי את הטפסים ,והם ביקשו עוד אישורים , אני עובדת כסייעת בגן ילדים והעבודה שלי היא פיזית והרופאה שלי שלחה להם שלא ממולץ לי עבודה פיזית עקב הצירים, אתמול שוב קיבלתי מכתב מביטוח לאומי לשלוח שוב מוניטור וצוואר רחם, יש לציין ששוב אני שולחת מוניטור עם צירים ללא שינוי ברוך השם.
מה דעתך אני יכולה לעשות בכדי לגרום לביטוח לאומי להאמין לי ולאשר לי שמירת הריון עד שבוע 34 לפחות ( בתקווה שאני אחזיק מעמד) אני ממש חסרת אונים .
יש לציין שאני כרגע בשבוע 24 עם שמירה מהרופאה משבוע 18, לפני שיצאתי לשמירה עבדתי שנתיים ברציפות האם בכל מקרה אהייה זכאית לדמי לידה במידה והם לא יאשרו לי?
תודה שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון - צירים מוקדמים - תגובה
עו``ד ליאת שטיין16/01/2011שרית שלום,
מה שאת יכולה לעשות זה פשוט להמשיך ולפעול בהתאם להוראות המוסד לביטוח לאומי על מנת שיאשרו לך.
בכל מקרה, דמי הלידה לא אמורים להיפגע עקב משירת הריון, מאושרת או לא מאושרת ע"י ביטוח לאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)