זכויות לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות לאחר לידה
    אביבית
    16/01/2011

אני נמצאת חצי שנה בדיוק לאחר לידה. אחרי שלושה חודשים של חופשת לידה רציתי להאריך את חופשת הלידה. התקשרתי למקום העבודה ושאלתי לגבי הארכה והם אמרו לי שאני יכולה להאריך כמה שאני רוצה ולחזור מתי שאני ארצה גם אם זה בעוד שנה. (מקום העבודה זה קידום מכירות והיות ויש להם הרבה מקדמות מכירות לא כל כך אכפת להם אם אני אחזור או לא.. מה גם שזוהי משרה חלקית).
    א. מי אמור לשלם עליי ביטוח לאומי אם הארכתי חופשה על החודשיים הנוספים שהארכתי? כי מקום העבודה לא שילם עליי כלום בחודשיים הנוספים שהארכתי חופשה.
    ב. בחודש הבא אנו אמורים לקבל בונוס שנתי וכששאלתי לגבי התנאים שלי אם אני אמשיך לקבל אותם כרגיל היות ורק יצאתי לחופשת לידה ולא עזבתי את מקום העבודה אמרו לי שבגלל שהארכתי חופשה אז עכשיו אני חוזרת והכל מתחיל מההתחלה ולכן אני לא אקבל את הבונוס.. האם הם יכולים לבטל לי את התנאים ואת שנת הוותק שצברתי רק בגלל שיצאתי לחופשת לידה?? האם זכותם לא לשלם לי את הבונוס השנתי??

תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויות לאחר לידה

הוספת תגובה

• זכויות לאחר לידה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    17/01/2011

אביבית שלום,
    הארכת חופשת הלידה בחל"ת לא פוגעת בותק הקיים, אלא פשוט לא ממשיך להיצבר ותק נוסף בתקופת החל"ת עצמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

אביבית
    17/01/2011

תודה על התשובה...

אבל מה לגבי ביטוח לאומי? מי אמור לשלם עליי ביטוח לאומי בהארכת החופשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו