שמירת היריון-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת היריון-דחוף
    חסוי
    19/01/2011

אני נמצאת בשבוע ה-25 להיריון תאומים והרופא נתן לי שמירת הריון מעכשיו ועד הלידה.
    הסיבה: צירים מוקדמים (יותר צירונים קטנים) והתעלפויות. (ההריון עד כה קשה לי ובשבוע האחרון נוספו גם כאבי גב בלתי נסבלים). כמה שאלות- אני מפחדת לשבת בבית 30 יום, להגיש תביעה ולגלות לאחר חודשיים ללא עבודה שביטוח לאומי לא אישר כי שמעתי על הרבה מקרים בהם לא מאשרים... אם לא יאשרו-האם אוכל לקחת במקום חופשת מחלה (אני עובדת במקום העבודה שנה ואין לי הרבה ימי מחלה...), אם לא אושרה שמירה- האם יפגעו דמי חופשת הלידה להם אני זכאית (מחשבים לפי שלושת חודשי העבודה האחרונים)
    האם אפשר להגיש תביעה לבקשת גמלה לפני שעברו שלושים יום?
    אני ממש מודאגת ואשמח להבהרות בהקדם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת היריון-דחוף

הוספת תגובה

• שמירת היריון-דחוף - תגובה

עו``ד חן שטיין
    23/01/2011

שלום לך,
    חששך מובן.
    יחד עם זאת, אם לא תתקבל התביעה לשמירה, תוכלי לממש ימים אלה כנגד ימי המחלה הצבורים שלך - זה לא פיתרון אופטימלי, אבל זה מה שתוכלי לעשות במצב הנתון.
    עקרונית ניתן לבקש כי בחישוב דמי הלידה, לא יילקחו בחשבון תקופות בהן נעדרת בקשר להריון.
    תביעה לגימלה יש להגיש רק אחרי 30 ימים אלה (שהם תנאי הסף)
    אם אוכל להרגיעך במעט - לרוב שמירות בהריון מרובה עוברים נוטות לעבור יותר בקלות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו