פיטורין לאחר חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורין לאחר חופשת לידה
    טלי
    24/01/2011

היי ,בעוד כשבוע אני חוזרת לעבודה לאחר 5 חודשים.בשיחה עם הבוס שלי נאמר לי היום שלא אקבל את התפקיד הקודם שלי ושכרגע אין לו תפקיד בשבילי אבל הוא מחוייב להחזיר אותי לעבודה ושבתום החודשיים הוא מתכוון לפטר אותי...בנוסף שאל אם אוכל להתחיל לחפש עבודה ואז לא אצטרך לחזור בכלל!האם משהו מכל מה שנאמר לי חוקי?ציין שסיבת הפיטורין היא רק כי התפקיד שלי חולק בחברה וכמו שאמר הבוס שלי אנחנו מאוד אוהבים אותך אבל אין צורך בשום תפקיד בחברה כרגע..אציין שבשתי שיחות משוב שנעשו בחברה הסיכום היה שהחברה מאוד מרוצה ממני ושהגעתי לפקיד שלא היה בו בשר והרמתי אותו לרמה מאוד מקצועית!האם זה חוקי להודיע על פיטורין שאני עדיין בחופשת לידה?האם הוא מחוייב להחזיר אותי לתפקיד שלי (שיש לציין שכרגע אף אחד לא עושה אותו האנשים בחברה מבצעים אותו באופן עצמאי ותפקיד אחד הוצמד למישהי שהגיע לאחר שיצאתי לחופשת לידה)תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורין לאחר חופשת לידה

הוספת תגובה

• פיטורין לאחר חופשת לידה - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    26/01/2011

טלי שום,

על פי ההלכותה אחרונות בנושא חזרה לעבודה לאחר חופשת הלידה, מעסיקך מחויי בלהחזירך לעבודה בפועל ולאותו התפקיד.

היה ולא, פני לייעוץ פרטני בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטורין לאחר חופשת לידה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    26/01/2011

טלי שלום,
    התנהלות המעסיק אינה חוקית, ומהווה הפלייה אסורה. יש פסקי דין בגין עובדות דומות למקרה שהצגת, בהם נקבע כי התננהלות זו פסולה, והתובעת פוצתה עקב כך (תוכלי לראות באתר האינטרנט שלי - תחת מאמרים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו