מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין לאחר חופשת לידהטלי24/01/2011
היי ,בעוד כשבוע אני חוזרת לעבודה לאחר 5 חודשים.בשיחה עם הבוס שלי נאמר לי היום שלא אקבל את התפקיד הקודם שלי ושכרגע אין לו תפקיד בשבילי אבל הוא מחוייב להחזיר אותי לעבודה ושבתום החודשיים הוא מתכוון לפטר אותי...בנוסף שאל אם אוכל להתחיל לחפש עבודה ואז לא אצטרך לחזור בכלל!האם משהו מכל מה שנאמר לי חוקי?ציין שסיבת הפיטורין היא רק כי התפקיד שלי חולק בחברה וכמו שאמר הבוס שלי אנחנו מאוד אוהבים אותך אבל אין צורך בשום תפקיד בחברה כרגע..אציין שבשתי שיחות משוב שנעשו בחברה הסיכום היה שהחברה מאוד מרוצה ממני ושהגעתי לפקיד שלא היה בו בשר והרמתי אותו לרמה מאוד מקצועית!האם זה חוקי להודיע על פיטורין שאני עדיין בחופשת לידה?האם הוא מחוייב להחזיר אותי לתפקיד שלי (שיש לציין שכרגע אף אחד לא עושה אותו האנשים בחברה מבצעים אותו באופן עצמאי ותפקיד אחד הוצמד למישהי שהגיע לאחר שיצאתי לחופשת לידה)תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין לאחר חופשת לידה - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו26/01/2011טלי שום,
על פי ההלכותה אחרונות בנושא חזרה לעבודה לאחר חופשת הלידה, מעסיקך מחויי בלהחזירך לעבודה בפועל ולאותו התפקיד.
היה ולא, פני לייעוץ פרטני בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטורין לאחר חופשת לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין26/01/2011טלי שלום,
התנהלות המעסיק אינה חוקית, ומהווה הפלייה אסורה. יש פסקי דין בגין עובדות דומות למקרה שהצגת, בהם נקבע כי התננהלות זו פסולה, והתובעת פוצתה עקב כך (תוכלי לראות באתר האינטרנט שלי - תחת מאמרים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)