פיטורין בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורין בהריון
    אורית
    27/01/2011

שלום רב, שמי אורית ואני בהריון בשבוע 12, אני עובדת בחברה כבר ארבע שנים ושלושה חודשים, לפני כ-5 שבועות התבשרתי כי אני בהריון, למחרת הודעתי למנכ"ל החברה שאני בהריון. המנכ"ל העביר את המידע לבעלים שמאותו רגע החל במסע הטשה על מנת לגרום לי לעזוב את מקום העבודה, זה החל במיילים בגנותי ועד להכפשת שמי וברמזים מיניים בוטים ומכוערים, היום בהגיעי למשרד כרגיל גיליתי כי הגישה למחשב שלי בעבודה נותקה וכי שינו את הסיסמא וכן פלאפון החברה נלקח מימני לאלתר. עליי לציין כי עבודתי עד היום נעשית בצורה הכי מקצועית ומדויקת וכי לא נפגעה העבודה בשום צורה שהיא, כמו כן בעלי החברה הוא בעל הון אישי עצום עם סוללת עורכי דין, איש חסר מוסר ובעל השפעה רבה, איש שמסוגל להכל על מנת להגן על עצמו, אתמול קצה נפשי בהתנהוגותו הנלוזה פניתי אליו ואמרתי לו כי אתבע אותו על הכפשת שמי ועל הטרדה מינית עקב רמיזותיו המיניות במקרה שציינתי לעיל.
    אני עדיין בחודשי הריוני הראשון והמתח הרב בו אני שרויה גורם לי למפח נפש בלתי רגיל לדימומים ואני חוששת לחיי עוברי. אין לי את האמצעים העומדים לרשותו ואני כל הזמן שומעת עד כמה שהוא חזק ועד כמה שלא כדאי לי להתעסק איתו בנושאים משפטיים שכן אף אחד לא יכול לו. אני אובדת עצות ואינני ידועת מה לעשות, אנא אשמח לתשובתכם ולעזרתכם.
    תודה רבה אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורין בהריון

הוספת תגובה

• פיטורין בהריון - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    29/01/2011

אורית שלום,
    אכן מצב בעייתי ולא נעים.
    יחד עם זאת, אין ספק שצריך להפוך את היוצרות, ולהבהיר לבוס שלך שעל התנהלות כזו אין לעבור לסדר היום, ואל לך לחשוש - החוק מגן עליך!

עלייך לפנות לפגישת ייעוץ מסודרת ופרטנית על מנת לגבש את הפתרון המתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו