הפסקת עבודה בהריון בגלל תנאי עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת עבודה בהריון בגלל תנאי עבודה
    רותי
    30/01/2011

שלום,
    בימים אלה אני נכנסת לחודש שביעי להריוני; בעבודתי אני נדרשת לשאת משקלים לא קלים.

בשישה שבועות האחרונים לא עבדתי, עקב שמירת הריון זמנית. באישור רופא נשים, וכעת מעסיקי דורשים ממני או לחזור לעבודה, או להביא להם אישור מרופא תעסוקתי שאינני כשירה לעבודה. רופא נשים מומחה נתן לי אישור בו כתוב כי הוא "ממליץ להמנע מהרמת משאות כבדים כולל כל משקל מעל 7 קילו לחודשיים הקרובים" מעסיקי טוענים כי מכתב זה אינו מספק אותם ולכן הם רוצים מכתב מרופא תעסוקתי או שאני יודיע על פיטורים . האם הם יכולים לחייב אותי להתפטר?מה אתם ממליצים לי לעשות?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפסקת עבודה בהריון בגלל תנאי עבודה - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    31/01/2011

ממליצה לך לפנות לרופא תעסוקתי ובמקביל לכתוב למעסיק כי כל נזק שייגרם לך כתוצאה מהרמת משאות יהיה באחריותם.

לא ממליצה לך להתפטר, ובנוסף ממליצה לך לפנות ליעוץ פרטני בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רותי
    31/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו