עבודה קשה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה קשה בהריון
    דנה
    01/02/2011

שלום,
    מתנצלת מראש על אורך השאלה..
    אני בהריוני הראשון בתחילת חודש שמיני, עובדת דרך העירייה בבית ספר עם ילדים עם בעיות התנהגותיות ורגשיות קשות מאוד מספטמבר השנה (לפני כן עבדתי עם ילדים יותר "קלים"). לא ידעתי מראש את רמת הקושי שבעבודה. ממש ממש סבלתי במשך השנה - הייתי מאוד מאוד עצבנית, צעקתי המון, הרבה בכי בגלל הקושי בעבודה עם ההריון,המון המון רעש וצרחות סביבי, התרוצצויות רבות, עליה במדרגות אינספור פעמים, הרבה מאוד מתח, חולשה, חוסר אנרגיה שהם שואבים בלי סוף ועוד..כמובן שכל זאת היה מלווה לעיתים בכאבים חזקים בבטן בגלל הסיטואציות הקשות.אני גם מפחדת מאוד מפני מחלות כיוון שאני נמצאת כל היום בכיתה סגורה ואין לי נוגדנים בדם ל-CMV וממש אסור לי לחלות. פשוט כמו שאומרים - יצאה נשמתי. לצערי הרב, לא עשיתי עם זאת דבר ו"נשכתי שפתיים" ופשוט חיכיתי ללידה שייגמר הסיוט..
    כשביררתי על שמירת הריון, הבנתי שניתן לקבל זאת רק כאשר יש לי בעיה עם ההריון עצמו ולי ברוך השם אין בעיה וכמובן שכולי תקווה שזה יישאר כך. (יש לי מעט כאבי גב פה ושם כי יש לי עקמת, אך לא כאבים שגורמים לי לחוסר תפקוד). ימי מחלה אין לי הרבה למרות שבקושי ניצלתי אותם. לרופא הנשים שלי "זרקתי" איזו מילה על כך שקשה לי אך הוא לא התייחס לכך יותר מידי.
    מה שברצוני לשאול בסופו של דבר, זה כיצד ייתכן שאין שום הגנה על נשים בהריון שקשה להן בעבודה? אני בטוחה שיש עוד נשים רבות שעובדות בעבודה שאינה מתאימה להריון.
    האם בכל זאת יש משהו שאני יכולה לעשות עכשיו כדי לפחות להעביר את סוף ההריון ברוגע, שלווה ובלי להזיק לעצמי? אני רוצה לדעת כיוון שאם אכן אין מה לעשות, אני מתכוונת לצערי הרב להקדים את חופשת הלידה.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה קשה בהריון

הוספת תגובה

• עבודה קשה בהריון - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    02/02/2011

רק אישור רפואי יכול לסייע לך בנושא. היות ואין, עליך להמשיך ולבצע את עבודתך.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו