שעת הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעת הנקה
    רינה
    02/02/2011

שלום
    אני די מבולבלת בכל הפורומים..לגבי הבנה שאומרים חופשת לידה , האם מתכוונים לחופשת לידה בת 3 או 6 חודשים??
    השאלה שלי היא כזו: לאחר שנכנס החוק החדש כי חופשת לידה היא 6 חודשים וכו...
    אני בפועל הייתי בבית עם תינוק 4 חודשים .(החל מיולי 10 עד אוקטובר 10 כולל) חזרתי לעבודה . האם מגיע לי 4 חודשים שעת הנקה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעת הנקה

הוספת תגובה

• מנסה לעשות לך קצת סדר

Lיצן קטן אחד
    02/02/2011

*חופשת לידה בעיקרון היא אכן 26 שבועות.א-ב-ל רק ה-14 שבועות הראשונים מתוכה הם בתשלום.12 השבועות הנוספים אינם מושלמים לך,ובעצם נחשבים כמו חופשה ללא תשלום.

*שעת הנקה מגיעה לכל אחת אשר חזרה מחופשת לידה,למשך 4 חודשים שלאחר החזרה לעבודה. (אולם אם מישהי חזרה לאחר שעברו 4 חודשים ממועד הלידה,איננה זכאית לשעת הנקה, היינו אם לקחה חל"ת שנמשך מעבר ל-4 חודשים שלאחר הלידה).

מקווה שעזרתי קצת :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינה

רינה
    02/02/2011

היי
    תודה לך על התגובה. :)
    אני כבר ניצלתי את 3 חודשים שעת הנקה.(לאחר שחזרתי מחופשת לידה 4חודשים)
    שורה תחתונה: מגיע לי עוד חודש או לא?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    03/02/2011

רינה שלום,
    עקרונית - כן, מגיע לך חודש נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו