פיטורים לאחר חל"ד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורים לאחר חל"ד
    carmi35
    04/02/2011

שלום,
    אני כרגע נכנסת לחודש השלישי של חופשת הלידה שלי.
    עבדתי במקום עבודתי החדש כ-6 חודשים לפני שילדתי. בשיחה עם המנהלת שלי ביקשתי לחזור לעבודה בהיקף שעות שונה: 8:30-15:30 במקום 9:00-18:00. המנהלת שלי הודיעה לי שמבחינת החברה זה בלתי אפשרי ושהם רוצים שאחזור לאותן השעות מקסימום שאצא ב-4 החודשים הראשונים ב-17:00 (שעת הנקה). אין לי אפשרות לחזור לשעות העבודה הקודמות ומכאן שבעצם אין לי מקום עבודה לחזור אליו.
    האם מותר לה לפטר אותי או להחזיר אותי להיקף שעות שונה? האם אני זכאית לדמי אבטלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורים לאחר חל"ד

הוספת תגובה

• פיטורים לאחר חל"ד - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    05/02/2011

שלום רב,

היה ותחזרי לעבודתך, עליך לחזור לאותה עבודה בה עבדת, ומקום העבודה אינו מחויב לשנות את תנאי עבודתך.

היה ולא תסכימי זכותך להתפטר על מנת לטפל בילדך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטורים לאחר חל"ד

carmi35
    05/02/2011

תודה על התשובה.
    רציתי לחדד את הנושא. אם אתפטר ע"מ לטפל בקטנה האם אהיה זכאית לפיצויים או דמי אבטלה למרות שעבדתי שם רק 6 חודשים לפני הלידה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו