מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשת רטרואקטיבית לקרן ההשתלמותטלי06/02/2011
שלום רב
אני עובדת כמורה זו השנה השישית והגשתי בקשה לצאת לשנת שבתון בשנה הבאה שנת תשע"ב.
אני נמצאת כאגי בשמירת היריון והבנתי כי כאשר משולמת לי משכורת מביטוח לאומי אין הפרשה לקרן ההשתלמות.
אני אמורה ללדת באפריל וחופשת הלידה שלי תהיה מה27.3 עד 30.6.11.
רציתי לדעת, האם ביולי או בחופתש הלידה יוכלו להפריש לקרן ההשתלמות את התשלומים רטרואקטיבי או שמא שנת השבתון שלי תיפגע היות והוותק שלי נפגע אם הכסף לא מופרש להם.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה
טלי06/02/2011שכחתי לציין כי אני בשמירת הריון על חשבון ביטוח לאומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשת רטרואקטיבית לקרן ההשתלמות - תגובה
עו``ד ליאת שטיין06/02/2011טלי שלום,
עקרונית, בזמן שמירת הריון ממשיכות להיצבר זכויותיו וכן ההפרשות לגמל והשתלמות, אך מובן כי יש לבחון עניין זה לעומק, ולאור הנסיבות הספציפיות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
טלי06/02/2011תודה על התשובה.
כרגע, לאחר השכר שקיבלתי מביטוח לאומי לא הופרשו לי כספים לקרן. האם אוכל לקבל זאת רטרואקטיבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
עו``ד ליאת שטיין08/02/2011אם אכן יש זכאות - מובן כי יש לבצע את ההפרשות רטרואקטיבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)