התפטרות לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לאחר לידה
    ויקטוריה
    06/02/2011

שלום,

במהלך שנתיים אני עבדתי בחברת מסויימת דרך חברת outsourcing, חברה נמצאת ברמת גן במרחק נסיעה של 15 דקות מהבית. לאחר חופשת לידה חברה לא מעוניינת להעסיק אותי יותר. חברת outsourcing הציעה לי מקום עבודה אחר שנמצא ברחובות, מדובר בפיתוח בתחום שבו אני עוסקת, אבל פיתוח בטכנולוגיה אחרת, לצורך השתלבות בפרויקט אני צריכה ללמוד להפעיל כלים חדשים.

אני מעוניינת להתפטר מחברת outsourcing, אבל לא רוצה להפסיד פיצויים. אני חושבת שמדובר בהרעת תנאים:
    1. מקום עבודה הרבה יותר רחוק מהמקום קודם.
    2. חברה פוגעת בהתמחות שלי, ודורשת ממני ללמוד להפעיל כלי חדש שהרבה פחות נדרש בשוק.

בחוזה שלי עם חברת outsourcing לא מצויין באיזה כלים אני מפתחת, אלא רשום באופן כללי "מפתחת". חשוב לציין שבימים אלו אני מתחילה לחפש מקום עבודה אחר, לכן אני לא יכולה לטעון שאני מתפטרת לצורך טיפול בילד.

כיצד אני צריכה לנסח סיבה להתפטרות?
    האם אני חייבת לתת הודעה מוקדמת מראש במקרה של הרעת תנאים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות לאחר לידה

הוספת תגובה

• התפטרות לאחר לידה - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    07/02/2011

ויקטוריה שלום,

עד 9 חודשים מיום הלידה, הנך יכולה להתפטר בגין עילת טיפול בילד, כשהתפטרות זו מזכה בפיצויי פיטורים.

במידה ועדין לא חזרת מחופשת הלידה אינך מחויבת במתן הודעה מוקדמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מובן

טולי
    07/02/2011

אני גם אחרי לידה וביקשתי להאריך לחל"ת עד מרץ אני עובדת כבר 4 שנים האם אני צריכה לתת הודעה מוקדמת כי לפי התשובה פה אם לא חזרתי אחרי החל"ד אני לא צריכה לתת הבנתי נכון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מובן - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    10/02/2011

אכן כן. אם לא חזרת לעבודה, אינך מחויבת במתן הודעה מוקדמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו