מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות לאחר לידהויקטוריה06/02/2011
שלום,
במהלך שנתיים אני עבדתי בחברת מסויימת דרך חברת outsourcing, חברה נמצאת ברמת גן במרחק נסיעה של 15 דקות מהבית. לאחר חופשת לידה חברה לא מעוניינת להעסיק אותי יותר. חברת outsourcing הציעה לי מקום עבודה אחר שנמצא ברחובות, מדובר בפיתוח בתחום שבו אני עוסקת, אבל פיתוח בטכנולוגיה אחרת, לצורך השתלבות בפרויקט אני צריכה ללמוד להפעיל כלים חדשים.
אני מעוניינת להתפטר מחברת outsourcing, אבל לא רוצה להפסיד פיצויים. אני חושבת שמדובר בהרעת תנאים:
1. מקום עבודה הרבה יותר רחוק מהמקום קודם.
2. חברה פוגעת בהתמחות שלי, ודורשת ממני ללמוד להפעיל כלי חדש שהרבה פחות נדרש בשוק.
בחוזה שלי עם חברת outsourcing לא מצויין באיזה כלים אני מפתחת, אלא רשום באופן כללי "מפתחת". חשוב לציין שבימים אלו אני מתחילה לחפש מקום עבודה אחר, לכן אני לא יכולה לטעון שאני מתפטרת לצורך טיפול בילד.
כיצד אני צריכה לנסח סיבה להתפטרות?
האם אני חייבת לתת הודעה מוקדמת מראש במקרה של הרעת תנאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לאחר לידה - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו07/02/2011ויקטוריה שלום,
עד 9 חודשים מיום הלידה, הנך יכולה להתפטר בגין עילת טיפול בילד, כשהתפטרות זו מזכה בפיצויי פיטורים.
במידה ועדין לא חזרת מחופשת הלידה אינך מחויבת במתן הודעה מוקדמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מובן
טולי07/02/2011אני גם אחרי לידה וביקשתי להאריך לחל"ת עד מרץ אני עובדת כבר 4 שנים האם אני צריכה לתת הודעה מוקדמת כי לפי התשובה פה אם לא חזרתי אחרי החל"ד אני לא צריכה לתת הבנתי נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מובן - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו10/02/2011אכן כן. אם לא חזרת לעבודה, אינך מחויבת במתן הודעה מוקדמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)