מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצובה וזקוקה לעזרהמחפשת פיתרון07/02/2011
ערב טוב,
התחלתי עבודה חדשה לפני כ4 חודשים במוקד שימור ומכירה של חברה גדולה
כשנכנסתי לעבודה לא ידעתי שאני בהיריון ותוך כדי הקורס גיליתי זאת
לאחר סיום הקורס כאשר ההיריון התקדם נעשה לי קשה יותר ויותר אופי העבודה המלחיצה גורם להחמרה בהתקפי חרדה מהם סבלתי בעבר עד כדי מצב של קוצר נשימה ואיבוד קול לשבוע ימים.
כעת מתלווים גם כאבי גב שלאחר בדיקת אורטופד הבוקר נתגלו כדלקת באזור האגן
השתמשתי כבר בכל ימי המחלה שמותרים לי כמכסה השנתית וכעת האורטופד נתן לי עוד שבועיים שלמעשה לא אוכל לקבל עבורם תשלום כי ניצלתי את מכסת ימי המחלה שלי,רופא הנשים שלי טוען ששמירת היריון זה לא דבר שבאחריותו לאשר לי.
יש לציין שהמצב בו אני נמצאת מקשה עליי מאוד בעיקר נפשית אבל גם פיזית
אני לא ישנה בלילות סובלת מקשיי נשימה ובעיקר עצובה ומדוכאת
אין לי אפשרות לא ללכת לעבוד כיוון שהמצב הכלכלי גרוע ביותר דבר שמוסיף אש למדורה.
האם ישנה דרך אחרת להוציא שמירת היריון כיוון שעבור ימי מחלה כבר לא משלמים לי
ואנני יכולה להשאר ללא משכורת.
אשמח לתשובה מהירה אני כבר ממש על סף ייאוש
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצובה וזקוקה לעזרה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין08/02/2011שלום לך,
שאלתך הינה רפואית לחלוטין - רק רופא נשים הוא הגורם שבכוחו לקבוע זאת, פני אליו.
אם את מרגישה שרופא הנשים הקיים אינו נותן פיתרון - פני לרופא נשים אחר לחוות דעת נוספת בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)