מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגשת פיטורין לאחר לידהסיגל07/02/2011
שלום רב,
שמי סיגל תושבת נתניה.
אני מועסקת כ-5 שנים במשרה מלאה 08:00 עד 16:00, בחב' שעוסקת בתחום החשמל, החברה יושבת ביישוב קדימה.
כיום אני נמצאת בחופשת לידה מיום 24/11/10 אמורה לחזור למקום העבודה ב-1/6/11.
קיבלתי הודעה שמשרדי הנהלה עוברים מיישוב קדימה לראש העין, העובדים יצטרכו להגיע באופן עצמי, מדובר בהרעת תנאים כלפי העובד.
אני מעוניינית להתפטר מהנסיבות הנ"ל מאחר ויש לי שני ילדים קטנים בבית.
1.מתי עליי להודיע למעסיק על הפסקת עבודה.חופשת הלידה שלי מוארכת ל-6 חודשים שמהם חודשיים וחצי על חשבוני.
2. האם אני זכאית לקבל דמי אבטלה ולכמה חודשים.
3. אני מבקשת לדעת מהן הזכויות שלהן אני זכאית כאישה אחרי חופשת לידה.
4. כיצד אני צריכה לנסח סיבה להתפטרות, כוונתי לחפש עבודה קרוב למקום מגוריי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגשת פיטורין לאחר לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין08/02/2011סיגל שלום,
אכן נראה כי יש לך עילות מוצדקות לכך, אולם בנסיבות הספציפיות שהצגת, יש מקום לקבוע פגישת ייעוץ מסודרת על מנת לקבל את התמונה המלאה על המצב ובהתאם לקבל החלטות מושכלות בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעו"ד ליאת
סיגל08/02/2011תודה לתגובתך המהירה רשמתי את הפרטים שלך.
יש לי פגישה במקום העבודה בשבוע הבא לאחר שאדע פרטים מדוייקים יותר ממעסיק שלי התאם פגישה בהתאם.
בברכה, סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)