מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין בזמן הריוןאור07/02/2011
שלום!
הועסקתי במקום עבודה במשך חמישה חודשים בתור שכירה.
בראיון העבודה ציינתי בפני המעסיקים כי אני מעוניינת להכנס להריון.
התקבלתי לעבודה בתור פקידה לא ציינו בפניי כי העבודה היא זמנית, ובמהרה קיבלתי קידום
לתפקיד אחר והעלאה במשכורת, בינתיים מישהי אחרת איישה את התפקיד אליו אני התקבלתי
וממנו הועברתי.
חודש לאחר הקבלה לעבודה נכנסתי להריון.
לאחר חמישה חודשים בתפקיד כאשר מעסיקיי מרוצים מתפקודי, פוטרתי מכיוון שהסתבר שעובדת
אחרת שהייתה בחופשת לידה- חזרה לעבודה. כלומר- התפקיד אליו קודמתי היה למעשה התפקיד
אותו מבצעת האישה שיצאה לחופשת לידה, וכעת היא חזרה ואין בי צורך יותר. אני חוזרת ומדגישה
כי לא ציינו זאת בפניי בשום שלב.
במכתב הפיטורין נרשם כי פוטרתי עקב "צמצומים בכוח אדם".
כעת אני בהריון בחודש שישי, ללא מקור תעסוקה, ומובן מאליו כי קשה לי מאוד למצוא עבודה
בחודש כה מתקדם.
שאלתי היא האם הפיטורין חודש לפני קבלת קביעות, עקב חזרת עובדת אחרת לעבודה אותה
החלפתי שלא ביודעין, כאשר מעסיקיי מרוצים מתפקודי, הם דבר חוקי, והאם יש עילה לתביעה.
אודה לכם על התייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין בזמן הריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין08/02/2011אור שלום,
היות וטרם מלאו לך שישה חודשי העסקה, הרי שאינך חוסה תחת הגנת חוק עבודת נשים בכל הנוגע לחובה לקבלת היתר טרם הפיטורים. בנוסף, סיבת הפיטורים אינה קשורה להריונך גם לפי מה שציינת, כך שאינני רואה כל עילה נגד המעסיק בסיטואציה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)