מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה מחופשת לידהכהן אבישג08/02/2011
שלום,
אני עובדת בחברת תקשורת לפני כארבעה חודשים ילדתי את בני הבכור ואני רוצה להשאר עם בני ואינני מעוניינת לאבד את זכויותי בעבודה
התייעצתי עם העבודה והאריכו לי את החופשה משלושה חודשים לחצי שנה אני אני רוצה לחזור לעבודה אחרי תשעה חודשים האם זה אפשרי ??? האם יכולים לפטר אותי? אשמח לתשובה בקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך חזרה מחופשת לידה
כהן אבישג09/02/2011רציתי לציין שאני עובדת בחברה שנתיים וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חזרה מחופשת לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין09/02/2011אבישג שלום,
ככל שעבדת מעל שנה - תוכלי לצאת לרבע מהתקופה ועד מקסימום שנה מיום הלידה - אינך זקוקה לאישור, הזכות מוקנית לך, יהיה עלייך רק להודיע על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חזרה מחופשת לידה
אבישג כהן10/02/2011שלום ליאת,
ראשית, תודה רבה על התשובה המהירה.
שנית,כבר שוחחתי עם החברה ואמרו שאני חייבת לחזור אחרי חצי שנה ואם אני לא חוזרת אני מבחינתם מתפטרת (רק הותיקות שעבדו מעל 4 שנים יש להן את האפשרות לחופשה במשך שנה.... ) ובמידה ואני לא חוזרת לאחר חצי שנה האם יכולים לפטר אותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
אבישג כהן12/02/2011???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
עו``ד ליאת שטיין12/02/2011אבישג שלום,
ככל שלא תשובי בתום החל"ת התנון לך על פי חוק, הרי שזה אף לא יהיה פיטורים, אלא התפטרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..לא מובן
אבישג כהן13/02/2011שלום,
במידה ואני רוצה להמשיך את החופשה ובעבודה לא מקבלים זאת... גם אם לא התפטרתי נחשב שהתפטרתי???
(אני רוצה לחזור לאחר שנה) ולשמור על התנאים כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..לא מובן - תגובה
עו``ד ליאת שטיין16/02/2011אבישג שלום,
אם אין לך זכאות לחופשה על פי חוק, הרי שאין הגעה לעבודה דינה התפטרות, מן הסתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)