עבודת לילה בנשים מניקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודת לילה בנשים מניקות
    ה
    10/02/2011

שלום, אני רופאה מניקה את תינוקי הנקה מלאה. אני אמורה לשוב מחופשת לידה ולהמשיך לעשות תורנויות לילה (עבודת לילה). ידוע לי כי 4 חודשים אחרי החזרה מחופשת הלידה אסור להעסיק בעבודות לילה אך האם סעיף זה חל גם על רופאות ? ואם לא האם יש בחוק התייחסות מיוחדת לנשים מניקות לגבי עבודות לילה אם הן עוסקות ברפואה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודת לילה בנשים מניקות

הוספת תגובה

• עבודת לילה בנשים מניקות - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    12/02/2011

שלום לך,
    אין הגבלה על העסקה במשמרות לילה לאחר הלידה, אלא בחלק מתקופת ההריון.
    מבחינת שעת הנקה - לעובדת במשרה מלאה יש זכאות לשעת הנקה בתשלום משך 4 חודשים מתום חופשת הלידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש חוק כזה

עירית
    13/02/2011

לפי מה שידוע לי יש הגבלת עבודה לאישה שילדה. אולי אני מתקשה להבין ממשמעותו של החוק כפי שמופיע -
    "חוק עבודה נשים"

תיקון סעיף 10

1. בחוק עבודת נשים, בסעיף 10 בסופו יבוא:

"(ג)

עובדת שילדה, לא יעבדינה מעבידה בעבודת לילה ובעבודת משמרות במשך ארבעה חודשים מתום חופשת הלידה, אלא אם העובדת הסכימה לכך בכתב;

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו