מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריוןאני10/02/2011
שלום,
הרופאה נתתה לי אישור מחלה למשך 24 יום וציינה כי בפעם שהגיע להביא עימי טפסים לשמירת הריון.
ואבחנה היא
normal pregnancy
abdominal pain lower
1.האם האבחנה מתאימה לתשלום גלמת הריון?
2.האם כבר באישור זה צריך להיות רשום שמירת הריון?
3.מה הסיבות לדחיית גמלת הריון?
4.כבר מהיום הראשון אני אמורנ לקבל תשלום?
5.עפ"י מה אקבל תשלום?יש מקסימום?
6.עומדות לרשותי 40 ש' העדרות בהריון האם אוכל להגיש לעבודתי את ימי מחלה כדי שאקבל תשלום ובנוסף את אותם ימי המחלה לביטח לאומי?
האם את ה- 30 יום של ימי המחלה אני מגישה קודם למעסיק על חשבון ימי המחלה ואח"כ את המשך לביטוח לאומי לגמלת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו12/02/2011שלום רב,
חלק משאלותיך אינן נוגעות לפורום זה.
לגבי תשלום בגין שמירת הריון - רק אם תעמדי בקריטריונים לגבי הבטחת הכנסה, תהיי זכאית לתשלום בגין הימים בהם הנך נמצאת בשמירת הריון.
החוק אינו מכיר בשמירת הריון כמזכה בתשלום דמי מחלה, ולכן לא תהיי זכאית לתשלום בגין ימי מחלה, היה וצברת ימי מחלה.
בנוגע ל - 40 שעות בזמן הריון - שעות אלו ניתנות אך ורק בגין היעדרות לשם בדיקות ולא כימי מחלה שלמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)