מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי תפקיד לאחר חופשת לידהשירה13/02/2011
אני בחודש השמיני להריון ראשון, עובדת במשמרות, 3 פעמים בשבוע משמרת ערב אשר מסתיימת ב- 20:00-22:00. לאחר הלידה, כאשר אצטרך לטפל בתינוקת רכה, אני מניחה שמשמרות ערב תהיינה בלתי אפשריות. האם חלה חובה כלשהי על מעסיקיי למצוא עבורי משרה אשר תתאים (מבחינת שעות העבודה) לאם צעירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי תפקיד לאחר חופשת לידה - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו16/02/2011שירה שלום,
לצערי המעסיק מחויב בחזרתך לעבודה לא לשנות את תנאי עבודתך.
היה ותבקשי שינוי, יכול הוא להסכים ויכול גם שלא.
את במקביל, יכולה להתפטר ולקבל תשלום בגין פיצויי פיטורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם חוק עבודת נשים סעיף 10 ג ??
עירית16/02/2011סליחה על התפרצות אך חייבת לציין. בחוק עבודת נשים סעיף 10ג מצויין שהיולדת לא תעבוד במשמרות למשך 4 חודשים לאחר חזרה מחופשת הלידה.
בחוק עבודת נשים, בסעיף 10
"(ג)
עובדת שילדה, לא יעבדינה מעבידה בעבודת לילה ובעבודת משמרות במשך ארבעה חודשים מתום חופשת הלידה, אלא אם העובדת הסכימה לכך בכתב;"
האם זה לא מתייחס לכך שאסור להעביד את העובדת לאחר חזרתה מחופשת לידה אלא רק בשעות הבוקר??
אני מבקשת שתתיחסו לשאלה זו, כי לא פעם השאלה חוזרת על עצמה בפורום ולדעתי לא נותנים תשובה מלאה ומדויקת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם חוק עבודת נשים סעיף 10 ג ?? - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו21/02/2011עירית שלום,
ראשית עבודת לילה הינה מהשעה 22:00 ועד השעה 06:00 בבוקר, כך ששעות העבודה בהןן הנך מועסקת אינן בתחום שעות לילה.
לגבי סעיף החוק אשר ציטטת - סעיף זה קובע כי חל איסור על מקום העבודה להעסיק עובדת בעבודת לילה או במנוחה השבועית במשך 4 חודשים מתום חופשת הלידה.
הסעיף לא מדבר על עבודה במשמרות, אלא, על עבודת לילה, שאת כפי שציינתי אינך עובדת במשמרת לילה, כך שסעיף זה לא חל עליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת תגובה
עירית17/02/2011חשוב לי בבקשה שתגיבו להודעה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)