מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חופשת לידהנועה17/12/2007
שלום רב!
אני עובדת בסופר (שייך לריבוע כחול) מ 1.10.2006 במשרה חלקית של 62.5%.(ז"א שכשאצא לחופשת לידה במרץ 2008 אני אסיים 17 חודשי עבודה)
אחרי חופשת לידה אני מתכוונת לקחת חופש על חשבון שלי, אז:
(1) כמה חודשים אחרי חופשת לידה אני יכולה לא לעבוד?
(2)מתי אני חייבת להודיע למעסיק שאני יוצאת לחופשה על ח-ן שלי?
אחרי שאני אסיים חופשה אני רוצה להתפטר בגלל טיפול בילד:
(3)האם אהיה זכאית לפיצויים או שעליי להתפטר מיד אחרי חופשת לידה בשביל לקבל פיצויים?
(4) מתי עליי להודיע למעסיק שאני מתפטרת לפני סוף חופשה על ח-ן שלי?
(5)לפי מה ששמעתי בגיל שלי (בת 23)לא ניתן לקבל דמי אבטלה, או שאחרי לידה, אם אני מתפטרת בגלל טיפול בילד, אני כן זכאית?
תודה רבא מראש וסליחה על שאלה כל כך מורכבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשת לידה
עו"ד אילן קמינצקי17/12/2007(1) לא הבנתי את השאלה. אם את בחופשה ללא תשלום אינך רשאית לעבוד.
(2) יש לתת למעביד הודעה מוקדמת בהתאם לוותק בעבודה. במידה ואפשרי רצוי להודיע 30 יום לפני מועד היציאה לחופשה ללא תשלום.
(3) את רשאית להתפטר מהעבודה בתוך 9 חודשים מיום הלידה לצורך טיפול בילד ובמקרה זה תהיי זכאית לפיצויים.
(4) עלייך לתת הודעה מוקדמת לפני ההתפטרות בהתאם לוותק שלך בעבודה.
(5) עובדת המתפטרת מעבודתה ובכלל זה עובדת המתפטרת לצורך טיפול בילד לא תהיה זכאית לדמי אבטלה עבור 90 הימים הראשונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)