מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעם שלישית שאני שואלת!!! דחוףתמר17/12/2007
שלום,
שמי תמר, אני בת 28 מתל-אביב. אני עובדת כשנה ו-9 חודשים בחברה פרטית. בספטמבר יצאתי לחופשת לידה ואני חוזרת בשבוע הבא.
התפקיד שבו עבדתי לפני שיצאתי לחופשת לידה אינו מתאים לאם לתינוק בן שלושה חודשים- 5 ימים בשבוע 8-9 ולפעמים גם 10 שעות כל יום, הייתי משתכרת כ-5500 ש"ח בחודש נטו. בנו לי תפקיד חדש בחברה המתאים יותר לצרכיי- 4 ימים בשבוע מהשעה 09:00 עד 15:30. האם זה נכון שמגיעה לי שעת הנקה ביום בנוסף? ושאלה נוספת- האם הם מחויבים להשאיר לי את אותה המשכורת? ואם לא אז איזו משרה זו נחשב? חצי משרה? שלושת רבעי משרה?
כיצד לחשב זאת? עד השעה 16:30 או עד השעה 15:30?
אשמח לתשובה בהקדם האפשרי.
תודה מראש, תמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעת הנקה
עו"ד אילן קמינצקי17/12/2007עובדת זכאית לשעת הנקה רק אם היא עובדת במשרה מלאה. היות ואינך עובדת במשרה מלאה אינך זכאית לשעת הנקה.
לא ברור לי מהנתונים בשאלתך מתי המעביד פגע בהיקף משרתך- האם בסמוך לאחר חזרתך מחופשת הלידה?
מעביד אינו רשאי לפטר עובדת 60 יום מתום חופשת הלידה. פגיעה במשכורת ו/או בהיקף המשרה כמוה כפיטורין. במידה והמעסיק שינה את היקף משרתך לאחר 60 יום - כעקרון הדבר אפשרי כפוף להסכמי עבודה אישיים או קיבוציים.
במידה ובמקום העבודה עובדים 5 ימים בשבוע כי אז משרה מלאה הינה 43 שעות שבועיות ולפיכך היקף המשרה שלך יהיה מספר השעות בהם את עובדת ביחס ל 43.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)