מועד התפטרות לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מועד התפטרות לאחר לידה
    קרן
    22/02/2011

לפני כ 11 חודשים ילדתי תאומים כאשר אני יודעת שלא אחזור לעבודה בתוך שנה וחצי הבאות .הגשתי טפסים ללשכת התעסוקה כי למעשה ראיתי את עצמי כמי שמתפטרת מהעבודה גם המעביד מילא את הטפסים. דבר נוסף שלא עשיתי הוא הגשת מכתב פיטורין.
    האם הפסדתי את פיצויי הפיטורין כי עברו 11 חודשים או שעדיין אני יכולה להגיש ולקבל פיצויים? אני כרגע מחתימה בלישכה התעסוקה.( משמעו שהתפטרתי).אני לא יודעת את החוק בעניין ואני ממש מדוכדכת שמא חוץ ממשכורות שקיבלתי לא אקבל את הפיצויים.
    אודה מאוד לתשובה בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מועד התפטרות לאחר לידה

הוספת תגובה

• מועד התפטרות לאחר לידה - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    22/02/2011

קרן שלום,

על מנת להיות זכאית לתשלום פיצויי פיטורים, עליך להתפטר וליידע את המעסיק כי התפטרותך נובעת מטיפול בילדך, וזאת תוך 9 חודשים מיום הלידה.

למרות שלא ניתן מכתב הפיטורים אך היה ויידעת את המעסיק עד 9 חודשים מיום הלידה כי הנך מתפטרת, ניתן יהיה לקבוע כי המעסיק ידע על התפטרותך, לאור העובדה כי חתם על המסמכים כי הנך מתפטרת, ולכן, לטעמי, הנך זכאית לתשלום פיצויי הפיטורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו