התפטרות לאחר חופשת לידה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לאחר חופשת לידה.
    חבצלת
    23/02/2011

שלום,
    עבדתי בחצי משרה החל מ 7/2/2010 ועד ללידת ביתי ב 20/10/2010 יצא שחופשת הלידה נגמרה ב 26/1/2011 כך שלמעשה חסרים לי כ 10 ימים להשלמת שנה במקום העבודה.
    הבנתי שאם מתפטרים לצורך טיפול בילד על המעסיק לשלם פיצויים. האם מגיע לי סכום זה למרות שחסרים לי 10 ימים להשלמת השנה?
    אציין שיכולתי לחזור ע"פ חוק ל10 ימים אלה לעבודה ולהשלים שנת עבודה. וכמו כן חשבתי לחזור למס' חודשים והחלטתי לוותר על רעיון זה, כיוון שעבודתי הינה בתחום טיפולי וכדי לא לפגוע המטופלים ובמערכת הצגתי את העניין בפני ההנהלה והחלטנו יחד שלא יהיה מתאים לחזור לתקופה קצרה לעבודה וע"כ התפטרתי ואשאר עם ביתי בבית.
    לאור האמור האם המעסיק מחוייב בתשלום פיצויים. אם כן האם כגובה המשכורת לאורך שנה כולל תקופת חופשת הלידה או באופן יחסי לתקופת העבודה בלבד?
    לאורך חופשת הלידה דיברתי עם המעסיק ועידכנתי שאאריך את החופשה ואולי גם אתפטר, אך רישמית התפטרתי רק באמצע פבואר.
    בנוסף רציתי לשאול האם אני זכאית לדמי אבטלה, האם רק לאחר 90 יום?

בברכה ותודה
    חבצלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות לאחר חופשת לידה.

הוספת תגובה

• התפטרות לאחר חופשת לידה. - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    23/02/2011

חבצלת שלום,
    שאלתך מאוד גבולית, אך ייתכן שיש פתרון אפשרי לסיטואציה - זאת ניתן לבחון במסגרת פגישת ייעוץ פרטנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו