תביעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תביעה
    מירב
    01/03/2011

שלום רב,
    אני מנהלת תחנת דלק והשבוע התקשרו אליי בערב,כדי שאגיע, כיוון שיש זוג שתדלק ב 100 ש"ח וטוענים שלא נכנס להם דלק למיכל.בנוסף, הם עושים בעיות בתחנה.מקללים את העובדת ורוצה לקחת מוצרים מהחנות נוחות בשווי 100 ש"ח.
    הגעתי לתחנה, בדקתי במצלמה מול הקבלה שקיבלו,ואכן הדלק נכנס. הזמנתי אותם למשרד לראות במצלמה והדבר היחיד שהם עשו זה לתקוף אותי מילולית ולקלל. הבחורה רצתה לתקוף אותי פיזית, אף בעלה עצר אותה והתחיל לקלל אותי ועובדת נוספת.
    מהבהלה והכעס, שאני מנסה לעזור להם והם מקללים ורוצים לתקוף אותי, נהיו לי לחצים בחזה ובבטן, (אני בשבוע 25 להריוני),ביקשתי מהם לצאת מיד החוצה מהמשרד. אך הם המשיכו לקלל. דחפתי אותם החוצה (בעדינות) ואז האישה התחילה להכות אותי ונתנה לי 2 בעיטות לבטן.
    נסעתי הביתה וסבלתי כל הלילה מכאבים עזים בבטן ולא יכולתי לזוז מהכאב.
    עם בוקר, פניתי לרופא נשים והוא הפנה אותי לבית החולים.
    לאחר בדיקות ומכיוון שלא הרגשתי מרגע הבעיטות את העובר- אישפזו אותי למעקב וביקורת.
    יום למחרת, הרגשתי מעט את העובר וביקשתי להשתחרר.קיבלתי המלצה לשכב במיטה 5 ימים, ובמידה ויש התפתחות להגיע שוב לבית החולים.
    יש לציין שיש לי כאבי שרירים בידיים וכאבי גב וביטני עדיין כואבת.
    בנוסף, מאותו יום אני לא מצליחה לישון, מהפחד והטראומה שחוויתי.
    שאלתי:
    1. האם אני יכולה לתבוע אותם?
    2.מה התהליך שעליי לבצע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תביעה

הוספת תגובה

• תביעה - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    01/03/2011

מירב שלום,

שאלתך הינה בתחום הפלילי, ממליצה לך לפנות למשטרה בנושא, ולדרוש מהמעסיק לא לעבוד בשעות הערב המאוחרות לאור מה שאירע.

מאחלת לך בשמי ובשם הפורום החלמה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו