מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דמי לידה לאחר אבטלהדיטה02/03/2011
שלום.
אני בהריון בחודש השני. עוד כחודשיים נסגרת החברה בה עבדתי 10 שנים ואני אתחיל לחתום אבטלה.
כמה שאלות:
1. אני מבינה כי אהיה זכאית לדמי לידה - נכון?
2. אם כן - כיצד יחושבו דמי הלידה ? האם לפי ההכנסות 3 חודשים שקדמו ללידה ואז בעצם מדובר בדמי האבטלה (שמן הסתם יהיו פחותים מהשכר שאני מקבלת היום) או לפי המשכורת שהייתה לי בהיותי שכירה ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמי לידה לאחר אבטלה - תגובה
עו``ד חן שטיין02/03/2011דיטה שלום,
לפני דמי אבטלה - כל עוד לא נניתן היתר לפיטורייך, הרי שתהיי זכאית לשכר עבודה - יש לבחון עניין זה לעומק בפגישת ייעוץ מסודרת.
מכל מקום, דמי הלידה מחושבים עקרונית לפי שכרך כעובדת, ולא לפי דמי האבטלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעת הפיטורים הייתה לפני ההריון
דיטה03/03/2011הודעת הפיטורים הגיעה בדצמבר - בהודעה נאמר כי העובדים יועסקו עד ה- 15 באפריל. כאמור, נכנסתי להריון לאחר ההודעה. ולכן אני שואלת האם עדיין המעביד צירך לקבל היתר על פיטוריי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעת הפיטורים הייתה לפני ההריון - תגובה
עו``ד חן שטיין03/03/2011דיטה שלום,
עדיין חייב המעסיק לקבל היתר, שכן ככל שהמשכת לעבוד, הרי שמועד הפיטורים בפועל הוא יום עבודתך האחרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיתר פיטורין
דיטה06/03/2011תודה על התשובה.
בכלל לא לקחתי אפשרות כזאת שהמעסיק יצטרך לקבל היתר.
אם לא יקבל היתר - האם זה אומר שיצטרך להמשיך לשלם לי שכר כל חודשי ההריון ורק אח"כ יוכל לפטר אותי ?
נראה לך מצב שבו לא יקבל היתר כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)