שימוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוע
    r
    05/03/2011

בשבוע שעבר 2.3 נערך לי שימוע בעבודתי אחרי 10 חודשים של עבודה, אחרי השימוע נמסר לי להגיע למחרת שוב לעבודה , ואז נאמר לי שאני מפוטרת ומסרו לי מכתב פיטורים ביד ובו תאריך הפיטורים שלי, 3.3 (אותו היום, כלומר מהיום) .
    בטענה שזה לטובתי שאוכל כבר לתבוע אבטלה.
    ונאמר לי כי ישולם לי הודעה מוקדמת בחודש הבא בשכר של אפריל, ושהם יבדקו כמה ימי הודעה מוקדמת מגיע לי.
    אתמול גיליתי שאני בהריון, ותמיד הרופאים מוציאים אותי לשמירה מוחלטת בבית כל ההריון.
    1. כמה ימי הודעה מוקדמת מגיע לי.
    2. האם להתעקש לשנות במכתב את תאריך יום הפיטורים(בערך שבועיים קדימה...)
    3. האם בזמן הודעה מוקדמת לא מגיע לי יום חופשה או משהו, הפרשה לפנסיה ואז זה נצבר לסכום הכולל שמגיע לי.
    4. מה זכויותיי לגבי שמירת ההריון, מבחינת מילוי הטפסים לביטוח לאומי, האם העבודה תהיה חייבת למלא אותם, אני לא רוצה להמשיך להיות אצלהם אבל אני לא רוצה לאבד את הזכות שלי לקבל שמירת הריון.
    הרי אני עדיין עובדת שלהם כביכול בשבועיים הקרובים.
    בקיצור מה לעשות??
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוע

הוספת תגובה

• שימוע - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    07/03/2011

שלום לך,
    מדובר בסיטואציה מורכבת וספציפית, אשר לצורך קבלת החלטה מושכלת יש צורך לבחון את הדברים לעומקם, זאת ניתן לעשות במסגרת פגישת ייעוץ מסודרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו