מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהתמי09/03/2011
שלום רב,
אני אודה על מענה בנושא הבא:
ילדתי לפני 5 חודשים.
מיד לאחר 14 שבועות של חופשת לידה התפטרתי ממקום עבודתי לצורך טיפול בתינוק (קיבלתי פיצויין פיטורין)
אני שואלת לגבי דמי אבטלה:
האם אהיה זכאית לדמי אבטלה לאחר 90 ימים? (כמובן בתנאי שאני עומדת בימי האכשרה)
סליחה על הדקויות אך חשוב לי כיצד בדיוק עלי לפעול ע"מ להבטיח לעצמי, ולכן - :
אם התפטרתי באמצע ינואר נניח, אני אמורה לגשת ללשכת האבטלה באמצע אפריל?
האם למעשה הזכות לדמי אבטלה תופסת תוקף כ - 90 ימים לאחר שהודעתי על התפטרות במכתב ההתפטרות למעסיק?
האם הפקיד לצורך כך צריך לראות את מכתב ההתפטרות שלי ותאריכו בלבד?
כי נאמר לי שלא כדאי לי להגיע ללשכת אבטלה בטרם עברו 90 ימים, כי עד שאסיים לחתום את ימי הזכאות שלי בלשכה, רק אז ביטוח לאומי ייאשר לי קבלת דמי אבטלה ולא אוכל "ליהנות" מדמי אבטלה,
ולכן הכי כדאי לחכות 90 ימים מרגע ההתפטרות ולגשת ללשכת אבטלה ובמקביל רק אז להגיש תביעה לביטוח לאומי?
האם כך?
האם הפקיד יתייחס למועד הההתפטרות שלי במכתב ההתפטרות או שיש צורך להתייצב בלשכה מיידית?
תודה תודה רבה!
האם הפקי שמקבל את פניי אמור ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין09/03/2011שלום לך,
היה עלייך להתייצב בלשכה מייד עם סיום יחסי העבודה, על מנת שתקופת ההמתנה של 90 הימים תתחיל להימנות. ככל שלא התייצבת, עשי זאת מיידית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
תמי12/03/2011הגעתי ללשכת אבטלה והפקיד במפורשות אמר לי שאין טעם שאגיע ללשכה בטרם עברו 90 ימים, מכיוון שאני זכאית לדמי אבטלה רק לאחר 90 ימים וכי ימי ההמתנה נספרים מהרגע שבו התפטרתי (תאריך מכתב ההתפטרות שלי)
לא כך?? יכול להיות שהם מטעים אותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)