פיטורים לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורים לאחר לידה
    אודל
    13/03/2011

שלום,
    בתי נולדה פגה ותאלץ להישאר באשפוז מינימום 6 שבועות.
    בתום חופשת הלידה אני מעוניינת להתפטר.
    האם אוכל להתפטר לאחר שלושה וחצי חודשים של חופשת לידה ואז להתחיל להמתין את 90 הימים, או שאני מחוייבת להמתין עוד שישה שבועות של הארכת חופשת הלידה בגין אשפוז (המשולם דרך ביטוח לאומי) ורק אז להתפטר?

בתודה מראש על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורים לאחר לידה

הוספת תגובה

• פיטורים לאחר לידה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    15/03/2011

אודל שלום,
    תקופת ההמתנה לא יכולה לחפוף מועדים בהם את מקבלת תשלומים וגמלות כלשהם. רק מתומם, תוכל להימנות תקופת ההמתנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך, ושאלה נוספת:

אודל
    15/03/2011

אני מועסקת דרך קבלן אצל מעסיק שמעוניין היה לפטר אותי במהלך ההריון ולא קיבל את אישורו של התמ''ת. במהלך חודשיים הוא הפלה אותי בעבודה , זה התבטא בכך שסיסמת המחשב נחסמה מפני , לא הרשו לי לעבוד על חשבוניות של סוף חודש ונתנו לי הרגשה של מיותרת לגמרי בזמן שהם חופפים בחורה חדשה. אני מעוניינת לתבוע על אפלייה ועוגמת נפש ויכול גם להיות כתוצאה מלחץ נפשי - לידה מוקדמת.
    האם ניתן לתבוע על הנושאים שהעלתי?
    בתודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך, ושאלה נוספת: - תגובה

עו``ד חן שטיין
    19/03/2011

אודל שלום,
    באם יש הוכחות לטענות, הרי שניתן יהיה להגיש תביעה בעניין - יש צורך לבחון את הסוגייה לעומק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהלט יש הוכחות

אודל
    20/03/2011

הסיפור גם נורא מורכב. האם יש אפשרות ליצור קשר טלפוני ע''מ לקבל יעוץ? אני תושבת הדרום ובעייתי לי להגיע למרכז.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהלט יש הוכחות - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    20/03/2011

אודל שלום,
    ניתן לבחון את הדברים באופן מעמיק בפנייה פרטנית, ולא על גבי הפורום, כמובן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו