מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורים לאחר לידהאודל13/03/2011
שלום,
בתי נולדה פגה ותאלץ להישאר באשפוז מינימום 6 שבועות.
בתום חופשת הלידה אני מעוניינת להתפטר.
האם אוכל להתפטר לאחר שלושה וחצי חודשים של חופשת לידה ואז להתחיל להמתין את 90 הימים, או שאני מחוייבת להמתין עוד שישה שבועות של הארכת חופשת הלידה בגין אשפוז (המשולם דרך ביטוח לאומי) ורק אז להתפטר?
בתודה מראש על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים לאחר לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין15/03/2011אודל שלום,
תקופת ההמתנה לא יכולה לחפוף מועדים בהם את מקבלת תשלומים וגמלות כלשהם. רק מתומם, תוכל להימנות תקופת ההמתנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, ושאלה נוספת:
אודל15/03/2011אני מועסקת דרך קבלן אצל מעסיק שמעוניין היה לפטר אותי במהלך ההריון ולא קיבל את אישורו של התמ''ת. במהלך חודשיים הוא הפלה אותי בעבודה , זה התבטא בכך שסיסמת המחשב נחסמה מפני , לא הרשו לי לעבוד על חשבוניות של סוף חודש ונתנו לי הרגשה של מיותרת לגמרי בזמן שהם חופפים בחורה חדשה. אני מעוניינת לתבוע על אפלייה ועוגמת נפש ויכול גם להיות כתוצאה מלחץ נפשי - לידה מוקדמת.
האם ניתן לתבוע על הנושאים שהעלתי?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, ושאלה נוספת: - תגובה
עו``ד חן שטיין19/03/2011אודל שלום,
באם יש הוכחות לטענות, הרי שניתן יהיה להגיש תביעה בעניין - יש צורך לבחון את הסוגייה לעומק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהלט יש הוכחות
אודל20/03/2011הסיפור גם נורא מורכב. האם יש אפשרות ליצור קשר טלפוני ע''מ לקבל יעוץ? אני תושבת הדרום ובעייתי לי להגיע למרכז.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהלט יש הוכחות - תגובה
עו``ד ליאת שטיין20/03/2011אודל שלום,
ניתן לבחון את הדברים באופן מעמיק בפנייה פרטנית, ולא על גבי הפורום, כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)