מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון בתקופת חלף הודעה מוקדמתפרטי14/03/2011
שלום רב,
עבדתי בחברה שנה וחצי בשכר גלובלי, פוטרתי בהיותי בהריון ותפרו לי בעיות משמעת. ביום הודעת פיטורין קיבלתי מכתב ובו כתוב שאני נדרשת להתייצב לעבודה במשך הודעה מוקדמת וניתוק יחסי עובד מעביד יסתיימו באופן מלא בסוף תקופת ההודעה, אך לאחר מס שעות מעסיק התחרט ונאמר שאני יכולה לשבת בבית ולקבל שכר (לא נאמר לי איזה תקופה), ביקשתי מכתב פיטורין אחר שבו יצויין יום אחרון לעבודתי אך אינני קיבלתי מכתב חלופי. לאחר יומיים הייתה לי הפלה טבעית. כל תקופת הודעה מוקדמת לא עבדתי. בזמן תקופת הודעה מוקדמת נכנסתי שוב להריון.
יש לציין שמשכורת אחרונה ודמי הודעה מוקדמת קיבלתי . חודש לאחר יום אחרון לעבודתי ופיצויי פיטורין לאחר 45 ימים. מעסיק לא פנה לקבלת היתר.
אם אני תובעת מעסיק , מה הסיכויים שלי לזכות בכל תנאים אילו עבדתי בחברה?
יש לי את כל ההוכחות והקלטה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בתקופת חלף הודעה מוקדמת - תגובה
עו``ד ליאת שטיין15/03/2011שלום לך,
מדובר במקרה ספציפי, ייחודי ומורכב, המצריך פגישת ייעוץ מסודרת לצורך בחינתו לעומק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)