טיפול פוריות -דחוף בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פוריות -דחוף בבקשה
    נילי
    15/03/2011

היי,

לפני כשבוע היה לי תקל עם מנהל שלי, חשוב לציין שלא מדובר על משהו מאוד חריף.
    אך לאחרונה אני חשה שהוא בודק אותי ולא סומך עליי.
    חשוב לציין שאני מרגישה כי השינוי בגישה שלו הגיע מאז שסיפרתי לא כי אני נמצאת בטיפולי פוריות ולקחתי 2 חופשות מחלה אחת לכל טיפול של כ5 ימים.
    היום הוא הודיע לי כי הוא רוצה שאני אגיע לשיחת הזהרה (סוג של שיחה שנהוג לעשות לפני ששולחים אותך הביתה) עם מש"א השבוע.
    לאחר העובדים האחרים היה ריב ברמה של צעקות עם אותו מנהל וכמובן כיוון שמדובר בגבר לא קרה עם זה שום דבר.
    אני מרגישה שהוא מנצל את ההזדמנות כדי לשלוח אותי הביתה לפני שאני נכנס להריון.
    חשוב לציין שאני בהריון וממתינה לבדיקת דופק אך כמובן לא חלקתי איתו את המידע הזה עדיין.
    אשמח לקבל הסבר על זכויותי ואיך אני יכולה להגן על עצמי אני לא יודעת האם החוק מתייחס אליי כי עובדת בטיפולי פוריות? כעובדת בהריון? מה אני עושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול פוריות -דחוף בבקשה

הוספת תגובה

• טיפול פוריות -דחוף בבקשה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    15/03/2011

נילי שלום,
    לא ציינת מהו הותק שלך במקום העבודה, וזה מידע מהותי.
    בכל מקרה, היות ומדובר על עניין מורכב ובוער, רגע לפני שיחת "אזהרה" כפי שציינת, הרי שיש לבחון את אופן ההתנהלות הנכון מול המעסיק במסגרת פגישת ייעוץ מסודבר לאחר בחינת העניין לעומק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו