התפטרות עקב הרעת תנאים- בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות עקב הרעת תנאים- בהריון
    שירשורה
    17/03/2011

שלו םרב,

עבדתי במקום מסויים למעלה מ- 5 שנים.

המעסיק שלי במהלך כל התקופה הרע את תנאי עבודתי כמו למשל שלא שילם לי פנסיה ושלל ממני זכויות אחרות.

על כן שלחתי לו מכתב על התפטרות בדין מפוטר, וזאת אחרי שביקשתי ממנו בכתב לשפר את דרכיו, אך הוא לא עשה כן, ואיחל לי דרך צלחה.

במהלך התכתובות איתו, נכנסתי להריון והודעתי לו על כך, אך הוא לא רצה לשפא דרכיו ולהחזיר אותי לעבודה.

אני מתכוונת לתבוע אותו. האם גם מגיעים לי הפיצויים שבחוק עבודת נשים בגלל שהוא גרם להתפטרותי בזמן שהייתי בהריון? ז"א האם המעסיק צריך לשלם לי גם עבור התקופה שאני בבית ועוד 60 ימים אחרי הלידה למרות שמדבור בהתפטרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי אני נמצאת כרגע באותו המצב שלך

limi
    07/12/2011

אני אודה לך מאוד באם תרשמי לי מה עלה בגורל תביעתך אם קיבלת פיצויים ומה עם הדמי לידה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפטרות עקב הרעת תנאים- בהריון - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    17/03/2011

שלום רב,

היות והתפטרת בגין הרעת תנאים, מעסיקך לא מחויב לקבל חזרה את התפטרותך. יחד עם זאת, יש לבחון את הדברים לעומק, ולכן ממליצה לך לפנות לייעוץ פרטני בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו