אין עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין עבודה
    ילי
    21/03/2011

שלום ותודה על עזרתכם
    אני עובדת מספר שעות בחודש האחרוןהצטמצמה עבודתי אני עובדת עם קשישים ואני בהריון שאני הולכת לעבוד אצלם הם רואים שאני בהריון ולא רוצים אז יצא שאני לא עובדת אני בחודש שמינ מבחינ תהחברה אין בעיה המטופלים לא רוצים מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין עבודה

הוספת תגובה

• אין עבודה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    23/03/2011

ילי שלום,
    אין מתפקידך לפתור את הבעיה מול המטופלים, אלא על החברה לעשות כן. את אמורה להמשיך לעבוד כרגיל עד כמה שניתן, ולפעול לפי הוראות החברה באותם מצבים בעייתיים, ואת זכאית להמשיך ולקבל שכר כרגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ילי
    27/03/2011

זו הבעיה שהם לא עומדים מול המטופים ואני מתמודדת השכר לפי זה שאת עובדת ואני בבית אז הם לא משלמים יש אפשרות לעשות משהו עזבתי זוג אחד שהיה לי קשה אית מה עושים יוצא שאני עובדת רק פעם אחת 3 שעותז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    30/03/2011

שלום לך,
    באופן הזה נפגע גם השכר שלך כעת, וגם דמי הלידה העתידיים וחבל.
    נסי להסביר זאת לממונים עלייך, ואם זה לא יעזור - נראה כי תזדקקי לשירותים משפטיים בעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו