מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אם כך
keren27/03/2011מה עליי לעשות? עדיין לא הודעתי לגבי ההריון במקום העבודה (מדובר בעבודה שתסתיים בחודש יוני)
לא הבנתי לגבי מה "אכן כן" - לפי דמי אבטלה או לפי חודשי עבודה שקדמו לאבטלה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורין כחוק בזמן הריוןkeren23/03/2011
שלום רב
אני עובדת במשרת סטודנט כשנתיים וחצי, מדובר במסגרת חינוך.
בכל חופשת קיץ מפטרים אותי (אין קביעות לסטודנטים...) ואני שבה לעבוד ב 1.9
בחופשות הקיץ הקודמות קיבלתי דמי אבטלה כחוק.
כעת אני בהריון. אם המעסיק יקבל אישור מהממונה על חוק עבודת נשים ויפטרו אותי למהלך הקיץ, האם אהיה זכאית לדמי אבטלה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין כחוק בזמן הריון - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו27/03/2011קרן שלום,
אכן, אם תפוטרי באישור התמ"ת תהיי זכאית לתשלום דמי אבטלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
keren27/03/2011האם דמי הלידה ישוקללו עפ"י דמי האבטלה או עפ"י חודשי העבודה שקמו לדמי האבטלה?
אמורה ללדת באוקטובר, העבודה אמורה להיפסק בחודש יוני לפניו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו27/03/2011אכן כן.
למרות שלטעמי אם עדיין לא פנו, ייקח זמן עד שיקבלו אישור, ויכול להיות שהאישור יינתן להם רק בתחילת הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך
keren27/03/2011מה עליי לעשות? עדיין לא הודעתי במקום העבודה לגבי ההריון, (העבודה בוודאות תיפסק בחודש יוני,מדובר במוסד חינוכי).
לא הבנתי לגבי מה "אכן כן" - לפי דמי אבטלה או לפי חודשי עבודה שקדמו ללידה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)