מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חישוב דמי לידהשני23/03/2011
שלום,
1.לפני מספר ימים קיבלתי את דמי הלידה שחושבו לפי שלושת החודשים הקודמים ללידה, אחת מהמשכורות שחושבה (נובמבר) הינה שגויה על אף שהגשתי גם את המסמכים הרלוונטיים וגם תלושי משכורת מקוריים,
בשיחה מולם נאמר לי שעליי להגיש שוב את המסמכים, דבר שנשמע לי לא הגיוני,
האם יש דרך להימנע מהגשה חוזרת שכן זה דורש ממני ריצות חוזרות וטרטור מיותר?
2. אני עובדת בחברת נסיעות מזה 6 שנים, עבודה עונתית המבוססת על שכר ובונוסים חודשיים, העובדה כי ילדתי בחודש פברואר(חורף) הובילה לכך שהמשכורות שחושבו הינן נמוכות משמעותית ביחס ל6 המשכורות שקדמו למשכורות שחושבו עבורי שכן הבסיס הינו אותו בסיס אך הבונוסים היו נמוכים משמעותית בהפרש של אלפי שקלים(משכורות חורף לעומת משכורות קיץ).
האם יש דבר שאני יכולה לעשות בנידון שכן בשיחות מול ביטוח לאומי הם לא ממהרים לעזור...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב דמי לידה - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו27/03/2011שני שלום,
לצערי לא. המוסד לביטוח לאומי עובד בדרך שלו ואין יכולת לעקוף את קבלת תשלום דמי הלידה ללא הגשת המסמכים מחדש.
ממליצה להוסיף דף פתיחה על מנת לבקשם לזרז את ההליך.
בנושא המשכורות - המוסד לביטוח לאומי עורך חישוב של משכורות אחרונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענק דמי לידה
כרמית27/03/2011שלום
רציתי לדעת כיצד מחשב ביטוח לאומי את דמי הלידה. נאמר לי כי ביטוח לאומי מסתכל על 6 חודשים האחרונים ומתחשב ב-3 הטובים ביותר? עליי לציין כי כל חודש בעבודתי הינו חודש שמשתנה מבחינת השכר ..
תודה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכאות לדמי לידה
שרה16/10/2012אם שירתתי את המדינה כלומר שירות סדיר ומיד בתום השירות הספקתי לעבוד במשרד החינוך חודש וחצי ואז הייתה לי לידה מוקדמת בשל לידת תאומים. האם מגיע לי דמי לידה ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה
מור01/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)