גמלת שמירת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמלת שמירת הריון
    svetam
    26/03/2011

שלום רב,

אני בשבוע 32, לאחר אשפוז של כמעט 3 שבועות במחלקת הריון בסיכון בשל דלקת ריאות ואח"כ על רקע ההריון (מוגדרת הריון סיכון משבוע 22).

עבדתי מאמצע דצמבר עד ליום 3.03.11 (היום האחרון לפני האשפוז) (לפני כן עבדתי במשך 11 חודשים עד סוף ספטמבר).

ביום 25.03.11 ניתנה לי חופשת המחלה הראשונה לצורך שמירת הריון, החל מיום 4.03.11 (כאמור לפני כן הייתי באשפוז) למשך 31 ימים.

מה עוד אני צריכה לעשות על מנת להיות זכאית לגמלת שמירת הריון? אני יודעת שצריך להגיש את הטפסים רק לאחר תום 30 הימים הראשונים, אבל האם צריך לצרף גם תלושי שכר ממקום עבודה קודם? אם נעדרתי בחודשים שלפני כן בשל מחלה האם אישורים יעזרו (2 אשפוזים).

אודה על תשובה וסיוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמלת שמירת הריון

הוספת תגובה

• גמלת שמירת הריון - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    27/03/2011

שלום רב,

על מנת להיות זכאית לגמלת שמירת הריון, הנך אמורה לעמוד בתנאי הביטוח הלאומי, אשר מצווינים בטופס הבקשה.

הנך מחויבת ליתן אישור מרופא כי הנך נמצאת בשמירת הריון על מנת להיות זכאית לגימלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו