מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמלת שמירת הריוןsvetam26/03/2011
שלום רב,
אני בשבוע 32, לאחר אשפוז של כמעט 3 שבועות במחלקת הריון בסיכון בשל דלקת ריאות ואח"כ על רקע ההריון (מוגדרת הריון סיכון משבוע 22).
עבדתי מאמצע דצמבר עד ליום 3.03.11 (היום האחרון לפני האשפוז) (לפני כן עבדתי במשך 11 חודשים עד סוף ספטמבר).
ביום 25.03.11 ניתנה לי חופשת המחלה הראשונה לצורך שמירת הריון, החל מיום 4.03.11 (כאמור לפני כן הייתי באשפוז) למשך 31 ימים.
מה עוד אני צריכה לעשות על מנת להיות זכאית לגמלת שמירת הריון? אני יודעת שצריך להגיש את הטפסים רק לאחר תום 30 הימים הראשונים, אבל האם צריך לצרף גם תלושי שכר ממקום עבודה קודם? אם נעדרתי בחודשים שלפני כן בשל מחלה האם אישורים יעזרו (2 אשפוזים).
אודה על תשובה וסיוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמלת שמירת הריון - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו27/03/2011שלום רב,
על מנת להיות זכאית לגמלת שמירת הריון, הנך אמורה לעמוד בתנאי הביטוח הלאומי, אשר מצווינים בטופס הבקשה.
הנך מחויבת ליתן אישור מרופא כי הנך נמצאת בשמירת הריון על מנת להיות זכאית לגימלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)