מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיצויי פיטורין לאחר לידהיעל04/04/2011
שלום, אני עובדת מזה כשנתיים במקום עבודה מסויים, כעת אני נמצאת בחופשת לידה ואני חושבת לא לחזור לעבודה, ידוע לי כי מגיעים לי פיצויי פיטורין אם אני מתפטרת לפני שביתי תגיע לגיל 9 חודשים,
1. אך מה לגבי דמי הבראה, האם אני זכאית לדמי הבראה?
2.כמו כן - במהלך חופשת הלידה קיבלתי מכתב כי אני זכאית לבונוס שנתי, אך נאמר לי כי אני אקבל אותו רק במשכורת הראשונה כשאחזור, האם עדיין אהיה זכאית לקבלו גם אם אחליט לא לחזור?
3. כמה זמן אני זכאית לדמי אבטלה?
4. האם במקרה זה אני צריכה לתת למעסיק הודעה מוקדמת של חודש ימים והוא עשוי להורות לי לחזור לתקופה זו?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצויי פיטורין לאחר לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין05/04/2011יעל שלום,
1. כן, תהיי זכאית לדמי ההבראה היחסיים עד ליום סיום יחסי עובד-מעביד.
2. כן.
3. הזכאות לדמי אבטלה הינה ספציפית ומשתנה ממקרה למקרה, על פי הנסיבות הספציפיות והאישיות (מס' ילדים, האם בן הזוג עובד, וכו).
4. לגבי הודעה מוקדמת - רוב הנשים בוחרות את המועד הנכון כחודש טרם סיום חופשת הלידה, על מנת שתהא חפיפה מלאה לתקופת ההודעה המוקדמת. לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)