מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות לאחר חופשת לידהנורה06/04/2011
שלום רב,
אני עובדת במקום עבודתי כ-6 שנים. בנובמבר ילדתי תאומים והארכתי את חופשת הלידה בחודשיים כך שאני אמורה לחזור לעבוד ב1 למאי. וזה גם מה שבעבודה יודעים...
במקביל אני מחפשת עבודה אחרת כי השכר שלי מאוד נמוך ואכן אני מזומנת לראיון עבודה בשבוע הבא. במידה ואתקבל השכר שאקבל יהיה פי 2.5 מהשכר שלי כיום. זוהי הזדמנות שאני חייבת לקבל. כמובן שארצה לקבל גם את פיצויי הפיטורין. נשאלת השאלה מה עליי לעשות במידה ואתקבל לעבודה, ישארו לי ימים מעטים לקראת החזרה לעבודה ולא אספיק להתריע בזמן (לפי החוזה שלי מספיקים שבועיים). האם כדאי לי מראש להאריך את חופשת הלידה בעוד שבועיים רק למקרה ש...? מה יקרה אם יגלו במקום עבודתי הנוכחי שבעצם אני לא בבתי מטפלת בילדים אלא עובדת במקום אחר?
מצטערת על הסרבול, אודה לכל תשובה ועיצה...
יום נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לאחר חופשת לידה - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו06/04/2011לאור העובדה כי לא חזרת לעבודתך, אינך מחויבת במתן הודעה מוקדמת.
אך, התפטרותך בכדי להתקבל במקום עבודה אחר, לא תזכה אותך בפיצויי פיטורים.
עילת קבלת פיצוי פיטורים הינה התפטרות לצורך טיפול בילד ולא בשל העלאה בשכר.
היה ותוכיחי כי התפטרותך נעשתה על מנת לטפל בילדך, קרי עבודה בשעות מופחתות יותר, עבודה קרובה לבית, אזי תהיי זכאית לתשלום פיצויי הפיטורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה אבל...
נורה06/04/2011השכר שלי כרגע לא מאפשר לי לשים 3 ילדים (יש לי עוד ילדה בת 3) בגנים ואילו העבודה החדשה כן תאפשר... האם זו לא סיבה מספקת?
כמובן שאינני מתכוונת לחשוף את נושא המשרה החדשה ... האם יש זמן מסויים שאחריו המעסיק לא יוכל לדרוש את הפיצויים חזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה אבל... - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו06/04/2011לצערי, זו לא עילה על פי חוק המאפשרת קבלת פיצויי פיטורים.
אין זמן בו המעסיק לא יוכל לדרוש את כספי הפיצויים בחזרה, אך אני מניחה שלאחר תקופת המתנה ולא של חודש ניתן יהיה לציין כי התחלת לעבוד במקום עבודה אחר בשל בעיות כלכליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר והמקצועי!
נורה06/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)