התפטרות אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות אחרי לידה
    עידית
    06/04/2011

היי,
    אני מעונינת להתפטר ולעבור למקום עבודה יותר קרוב לביתי. מה עלי לומר למעביד על מנת לקבל את הפיצוים כאילו פוטרתי?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות אחרי לידה

הוספת תגובה

• התפטרות אחרי לידה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    07/04/2011

עידית שלום,
    ככל שאת עד 9 חודשים לאחר לידה וההתפטרות הינה לאפשר יותר את הטיפול בילד, הרי שזו צריכה להיות הסיבה, ומומלץ לעשות זאת נכון על מנת למנוע ככל הניתן אפשרות שהמעסיק יתחמק מתשלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת הסיבה אך לא הבנתי

עידית
    07/04/2011

היום התפטרתי ואמרתי שאני 8 חודשים אחרי לידה ומתפטרת לצורך טיפול בבני. בפועל אני עוברת לעבודה יותר קרובה לביתי. האם הם לא יכולים להערים קשיים ולשאול שאלות? האם מותר להם לשאות שאלות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת הסיבה אך לא הבנתי - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    11/04/2011

אם זה מאפשר לך יותר את הטיפול בבנך - זה תקין. אם לא - עקרונית אין לך זכאות לפיצויים.
    ודאי שמותר למקום העבודה הקודם לשאול שאלות על מנת לוודא כי יש לך בכלל זכאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו