התפטרות אחר לידה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות אחר לידה.
    קרן
    06/04/2011

מצאתי עבודה חדשה והודעתי על פיטורין לצורך טיפול בילד .
    המעסיק אומר כי אני זכאית לפיצויים רק אם המשרה בהיקף קטן יותר של שעות או קרובה יותר לבית. למעשה 2 נתונים אלו לא קימים, אך גם לא הורעו מבחינתי.
    מעבר לכך התנאים הסוציאלים האחרים שקיבלתי כגון מחלה, ימי חופשה, משכורת יאפשרו לי אכן גידול קל יותר, נח ורגוע מבחינות רבות ,עצם הלידה והחשש מההוצאות הנוספות והם אלו שדירבנו אותי לחפש עבודה במרץ רב יותר, למרות שאכן גם ללא הלידה במידה והייתי מוצאת משרה עם תנאים טובים יותר הייתי עוברת.
    האם אכן אינני זכאית לפיצויים ? האם מוגדר בחוק בדיוק מה התנאים שמראים שאכן יהיה זה לצורך טיפול בילד? החוק ניראי לכאורה מאד כוללי ופתוח.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות אחר לידה.

הוספת תגובה

• התפטרות אחר לידה. - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    07/04/2011

קרן שלום,
    על פניו, מתקבל הרושם כי אכן ההתפטרות שלך לא מזכה בפיצויי פיטורים, אולם נהיר כי יש מקום לבחון התקיימות של עילות אחרות בסיטואציה, זאת ניתן לעשות במסגרת פגישת ייעוץ פרטנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו