שלום רב- רופא תעסוקתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב- רופא תעסוקתי
    תמר
    10/04/2011

אני בהריון לאחר טיפולי הפריה - כעת בשבוע 10, ובבית במנוחה משבוע 5 עקב מצב של הפלה מאיימת, יש לי חופשת מחלה עד שבוע 13,
    ולאחר מכן קיבלתי אישור מרופא תעסוקתי לחזרה לעבודה ל4 שעות ביום- 5 ימים בשבוע+ הפחתת עומס בעבודה-
    יש לציין אני אחות מזה 5 חודשים בבי"ח. עובדת עבודה פיזית קשה מאוד,

פניתי כאמור למקום העבודה והסברתי להם כי אני אמורה עוד 3 שבועות לחזור לעבודה, עם ההנחיה הקיימת. הם "מורחים" אותי, ולא חזרו אליי בכלל עם תשובות. אני חוששת שאני אאלץ לבלות בבית ללא כל תשלום.
    האם הם מחויבים עפ"י לסדר לי משרה לפי ההנחיה הקיימת? (ואם כן אשמח לקרוא את החוק המתייחס לכך)
    במידה ולא מסכימים- למי אוכל לפנות?

(ברור גם שאינני רוצה מייד "לאיים" וליצור אנטגוניזם בקרב ההנהלה- כי זה יתנקם בי אח"כ חד וחלק)

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב- רופא תעסוקתי

הוספת תגובה

• שלום רב- רופא תעסוקתי - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    10/04/2011

תמר,

מקום העבודה מחויב לפעול על פי הנחיות רופא התעסוקתי.

היה ולא יפעל כך, ולא יחזירך לעבודה, תוכלי לדרוש תשלום בגין שעות העבודה.

כמו כן, היה ומקום העבודה לא יפחית את העומס בעבודה, ניתן יהיה לתבוע אותו בגין כל נזק שייגרם לך ולהתריע מבעוד מועד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה!

תמר
    10/04/2011

הרגעת אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו