שינוי תנאי העסקה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי תנאי העסקה בהריון
    יעל דוד
    11/04/2011

היי
    בסמסטר א האחרון הייתי מתרגלת באחת המכללות במשך חצי שנה שעה ורבע בשבוע- לפי חישוב האוניברסיטה זה יוצא 60% משרת מתרגל. כחודש לפני תום הסמסטר- תום העסקתי שם הודעתי למנהלים כי אני בהריון (בחודש שלישי). החוק לא מאפשר להם לפטר אותי היות ואני בהריון מתקדם וחוזה ההעסקה שלי הינו לחצי שנה.
    לטענתם, היות ולא הצליחו למצוא לי משרה תואמת (הוראה) לסמסטר ב' עקב הזמנים הקצרים (יצא שהודעתי להם ב-1.03.11) הם רוצים שאעסוק במענה טלפוני 13 שעות בשבוע החל מהשבוע.
    השאלות שלי הן :
    א. האם הם יכולים לחייב אותי לעבוד בעבודה שונה לגמרי ממה שהועסקתי בו בחוזה העבודה.
    ב. האם מותר להם לדרוש ממני לעבוד 13 שעות בשבוע במקום השעה ורבע שהייתי עובדת בסמסטר א' (לטענתם זה מקביל ל-60% משרה של עוזר הוראה).

אודה מאוד לתשובה מהירה ומנומקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי תנאי העסקה בהריון

הוספת תגובה

• שינוי תנאי העסקה בהריון - תגובה

עו``ד חן שטיין
    13/04/2011

יעל שלום,
    ההקבלה וההיקש שהם עושים ממשרה למשרה לפי ההיקף אינה מתקבלת על הדעת.
    יחד עם זאת, יש לא מעט דברים שיש לבחון בעניין שהעלית, זאת ניתן לעשות בפגישת ייעוץ פרטנית נוכח מורכבותם והיותם ספציפיים לגבייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו