זכויות עובדת זמנית לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות עובדת זמנית לאחר לידה
    עדנה
    11/04/2011

עבדתי מ-11/10 עד 04/2011 בחברת הייטק תחת חוזה עבודה זמני מ-15/11/2010-15/04/2011.התקבלתי לעבודה בהריון בחודש 4 בידיעת כל הגורמים .
    האם יש לי זכויות לאחר סיום חל" ד??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זכויות עובדת זמנית לאחר לידה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    13/04/2011

עדנה שלום,
    אין שונות זכויותייך מכל עובדת אחרת לאחר לידה - הכל בהתאם לתקופת עבודתך, כמובן (לעניין אורך חופשת הלידה או תקופת ההודעה המוקדמת, למשל).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הם חייבים להחזיר אותי??

עדנה
    13/04/2011

תודה על תגובתך ..
    אשאל יותר בפירוט האם הם חייבים להחזיר אותי לעבודה למרות שמראש חוזה העבודה שלי הוא זמני ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הם חייבים להחזיר אותי?? - תגובה

עו``ד חן שטיין
    14/04/2011

עדנה שלום,
    התשובה אינה פשוטה. יש לבחון דברים רבים, כגון מועד הלידה, האם עבודתך נמשכת עד לאותו המועד, האם מדובר בהסכם לתקופה קצובה שהוארך, וכהנה וכהנה בדיקות, אותן ניתן לבדוק במסגרת פגישה מסודרת על מנת לתת תשובה עניינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו