התפטרות לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לאחר לידה
    עדי
    12/04/2011

שאלה קצת מורכבת: אני עובדת כיום כאאוטסורסינג אצל לקוח גדול שהציע לי לעבור אליו. דרישתו היא שאביא מהמעסיק הנוכחי שלי פיצויי פיטורין מלאים (אפילו שאני למעשה מתפטרת) מחשש שבעתיד אוכל לתבוע את המעסיק החדש על כל תקופת העסקתי כאאוטסורסינג. המעסיק אינו מוכן כרגע לשלם את הפיצויים.
    בינתיים נכנסתי להריון.
    במידה ואתפטר לאחר הלידה...
    1. אם אני עוברת מיידית למעסיק החדש (כלומר לא מוכיחה התפטרות לצורך טיפול בילד), שם עתידה להיות מועסקת 6 שעות שבועיות פחות - האם מזכה אותי בפיצויי פיטורין (או ש- 6 שעות שבועיות אינו משמעותי מספיק) ?
    2. מהי תקופת המינימום הנחשבת להתפטרות לצורך טיפול בילד (לדוג' אם מצאתי עבודה חודש אחרי - זה תקופה מספקת)
    3. כאמור המעסיק מודע לתוכניותי לעבור ללקוח. האם ידיעתו זו תמנע ממני זכאותי לפיצויי פיטורין לאחר לידה (לדוג' גם אם אקח תקופת צינון ואז אעבור ללקוח)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות לאחר לידה

הוספת תגובה

• התפטרות לאחר לידה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    13/04/2011

עדי שלום,
    שאלותייך מורכבות וספציפיות מאוד, ויש לבחון אותן לעומק במסגרת פגישת ייעוץ מסודרת. יש לבחון האם אכן אותן 6 שעות רלוונטיות ומספיקות, ויש אף השלכות נוספות שיש לבחון הנובעות משינוי זה.
    אין תקופת מינימום הקבועה בחוק - צריך שהדבר יהיה תוך זמן סביר (מושג עמום - נתון לפרשנות בית הדין)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו