מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות לאחר לידהעדי12/04/2011
שאלה קצת מורכבת: אני עובדת כיום כאאוטסורסינג אצל לקוח גדול שהציע לי לעבור אליו. דרישתו היא שאביא מהמעסיק הנוכחי שלי פיצויי פיטורין מלאים (אפילו שאני למעשה מתפטרת) מחשש שבעתיד אוכל לתבוע את המעסיק החדש על כל תקופת העסקתי כאאוטסורסינג. המעסיק אינו מוכן כרגע לשלם את הפיצויים.
בינתיים נכנסתי להריון.
במידה ואתפטר לאחר הלידה...
1. אם אני עוברת מיידית למעסיק החדש (כלומר לא מוכיחה התפטרות לצורך טיפול בילד), שם עתידה להיות מועסקת 6 שעות שבועיות פחות - האם מזכה אותי בפיצויי פיטורין (או ש- 6 שעות שבועיות אינו משמעותי מספיק) ?
2. מהי תקופת המינימום הנחשבת להתפטרות לצורך טיפול בילד (לדוג' אם מצאתי עבודה חודש אחרי - זה תקופה מספקת)
3. כאמור המעסיק מודע לתוכניותי לעבור ללקוח. האם ידיעתו זו תמנע ממני זכאותי לפיצויי פיטורין לאחר לידה (לדוג' גם אם אקח תקופת צינון ואז אעבור ללקוח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לאחר לידה - תגובה
עו``ד חן שטיין13/04/2011עדי שלום,
שאלותייך מורכבות וספציפיות מאוד, ויש לבחון אותן לעומק במסגרת פגישת ייעוץ מסודרת. יש לבחון האם אכן אותן 6 שעות רלוונטיות ומספיקות, ויש אף השלכות נוספות שיש לבחון הנובעות משינוי זה.
אין תקופת מינימום הקבועה בחוק - צריך שהדבר יהיה תוך זמן סביר (מושג עמום - נתון לפרשנות בית הדין)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)