מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין לאחר לידה, אנא תשובתכםעיבריה19/04/2011
פיטרו אותי בדיוק 60 יום אחרי שחזרתי מחופשת לידה, העבודה במפעל שבו אני עובדת הצטמצמה מאד וכל העובדים עובדים באופן מצומצם מאז שחזרתי מחופשת לידה,כולל אני, רק 4 ימי עבודה (במקום 5) ופחות שעות מאשר לפני הלידה שלי. לאחר שנתנו לי 30 יום הודעה מוקדמת על פיטורי, ביקשו ממני לא להגיע יותר לעבודה ושילמו לי את ה-30 יום הנותרים לפי ממוצע של החודשיים שבהם עבדתי מאז חזרתי מחופשת הלידה. האם הם יכולים לעשות זאת? ושאלה שניה האם מותר להם לצמצם את שעות העובדה והימים שלי, אפילו אם זה תואם את השעות והימים של כל העובדים במפעל ? (המשכורת שלי היתה תמיד לפי שעות העבודה) אודה לכם על תשובתכם המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין לאחר לידה, אנא תשובתכם - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו20/04/2011שלום רב,
לאור העובדה כי נהגו בך ככל שאר העובדים במפעל בו הנך עובדת -איני רואה בהתנהלותך מעסיקך כהפליה.
שנית, לאחר 60 ימים ניתן לפטר, אך השאלה המתבקשת האם נערך לך שימוע טרם הפיטורים?
שלישית - בתקופת ימי ההודעה המוקדמת, מקום העבודה יכול לוותר על עבודתך בתקופה זו מלבש שישלם לך את שכר עבודתך במלואו.
חג שמח ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)