מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לעוד ליאתאילי24/04/2011
רציתי לשאול שאלה שחשובה לי ואין לי את מי לשאול
במרץ 2010יצאתי לשמירת הריון במאי 2010ילדתי הילדה הייתה בפגייה ואז השתחרננו אחרי חודש +
מאז לא חזרתי לעבודה הארכתי את החופשה ואז התפטרתי
כיום אני בשבוע 9להריון רוצה לחפש עבודה ולהתחיל רציתי לדעת האם יגיעו לי הזכויות אחרי שאלד כמה זמן אצטרך לעבוד .
האם זה לא בעייתי לקבל אותי עכשיו לעבודה אם לא יקבלו בגלל ההריון ?האם צריכה להודיע בראיון עבודה ??האם יש לי זכות לחתום בלשכה יש לציין שיש לי מעל 18חודשיים תלושי משכורת לפני מרץ2010חייבת עזרה
אגב עבדתי שבועיים בחודש מרץ2011עבודה זמנית
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לעוד ליאת - תגובה
עו``ד ליאת שטיין26/04/2011איילי שלום,
שאלותייך רבות ומורכבות, ואני סבורה כי יהיה נכון להשיב עליהן באופן מעמיק במסגרת פגישת ייעוץ מסודרת, אך אשיב בכללי:
לגבי הזכאות לדמי לידה - ראי את הנוסח המחייב:
דמי לידה מרביים - עבור 14 שבועות (98 ימי זכאות) - ישולמו ליולדת שהפסיקה את עבודתה בזמן ההיריון שהסתיים בלידה, וששולמו בעדה דמי ביטוח לפני היום הקובע על-פי הפירוט הזה:
10 חודשים מתוך 14 החודשים שלפני היום הקובע או
15 חודשים מתוך 22 החודשים שלפני היום הקובע.
מחצית מדמי הלידה ישולמו אם שולמו בעדה דמי ביטוח בעבור 6 חודשים מתוך 14 החודשים שלפני היום הקובע.
חלה עלייך חובה ליידע על ההריון רק החל מחודש חמישי להריון.
חשוב שתדעי כי אומנם אם תתקבלי לעבודה חדשה, אינך חוסה תחת הגנת חוק עבודת נשים בכל הנוגע לחובה לקבלת היתר טרם הפיטורים, אולם אסור לפטר אותך פיטורים הנובעים ו\או קשורים בהריון, ופיטורים כאלה עשויים להיות פיטורים אסורים הנושאים בכנפם סנקציות כספיות ופיצוי מהמעסיק עקב כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)