מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין לאחר חופשת לידהלירון26/04/2011
אני בחודש התשיעי להריוני. בעיסוקי אני מורה . מנהלת בית הספר מצאה מחליפה לחודש וחצי עד לסיום שנת הלימודים בבית הספר ב- 20/6
יש לציין שאני עובדת בבית הספר תשעה חודשים ומקבלת שכר אפקטיבי מהרשת שמעסיקה אותי.
האם בחזרתי לקראת תום חופשת הלידה בחודש ספטמבר מנהלת בית הספר רשאית לפטר אותי.
בנוסף, האם אני זכאית לקבל שעת הנקה למרות שאני עובדת בשכר אפקטיבי.
ומאחר ותאריך הלידה המשוער הוא 8/5 קיבלתי מהרופא ימי מחלה למנוחה מאחר ואני מתגוררת 45 דקות ממקום העבודה, האם המעסיק שלי למרות שאני מקבלת שכר אפקטיבי מחויב לשלם לי את הימים הללו.
תודה,
ואשמח אם אקבל תשובות על שלושת השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין לאחר חופשת לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין26/04/2011לירון שלום,
לגבי שעת ההנקה - יש לבחון האם העסקתך הינה במשרה מלאה, שכן רק אז קמה זכאות לשעת הנקה, וזאת למשך 4 חודשים מתום חופשת הלידה.
לעניין פיטורים - היות ואת מורה, הרי שיש כאן מתח בין שתי הוראות חוק, וניתן לטעון כי לא ניתן לפטר אותך עד לחודש מאי, השנה שאחרי, אך זאת יש לבחון לעומק.
לגבי ימי מחלה - באם יש לך אישור רפואי, הרי שעל פי חוק המעסיק חייב לשלם בגינם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)