מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין בהריוןאודליה26/04/2011
שלום רב,
אני עובדת שנה חמישית במקום עבודתי. לאור היחס הנוראי והמציק מצד המעסיק שהלך והדרדר עם השנים מסרתי לו מכתב לפני מספר חודשים שבו כתבתי שלאור היחס הזה וטעויות חוזרות ונשנות בחישוב השכר שלי לרעתי אני רואה בכך הרעה בתנאי עבודתי, ומבקשת שייראו בכך שמפטרים אותי ואקבל את פיצויי הפיטורין. על המכתב לא קיבלתי שום תגובה ולפני כשבוע הודעתי לו שאני בהריון. אחרי יומיים זומנתי ל"שימוע" שבו הוא רוצה להתייחס למכתב שכתבתי בזמנו וטען על דברים מסויימים שאני עושה לא טוב בעבודה ושהמשרה שלי באמת מיותרת. אמרתי לו שבעקבות היותי בהריון כמו שהודעתי להם בכתב יומיים לפני כן, המכתב כרגע לא רלוונטי מבחינתי ואני מעוניינת להמשיך לעבוד כרגיל.
האם יש לו סיכוי להצליח לפטר אותי בכל זאת במהלך ההריון? ומה הוא צריך לשם כך? איך זה יכול להתבטא בזכויות שאאבד אחרי הלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין בהריון - תגובה
עו``ד חן שטיין27/04/2011אודליה שלום,
לאור העובדה כי הינך מועסקת באותו מקום למעלה משישה חודשים, הרי שלא ניתן לפטר אותך ללא היתר ממשרד התמ"ת, ומומלץ לפנות לייעוץ פרטני על מנת לבחון מהן הזכויות הקמות לך אם אכן תפוטרי.
באופן עקרוני, ככל שמדובר בפיטורים - הרי שתהיה לך הזכות לחתום בלשכת התעסוקה, לדמי אבטלה תהיי זכאית רק אם יש לך את מלוא התקופת האכשרה הנדרשת.
לגבי דמי לידה - המצב יכול להיות סבוך יותר, וזה יושפע ממה יקרה מהלך אותם חודשים על ללידה.
בכל מקרה, פיטורים בהריון עלולים לפגוע בזכויות רבות, וכדאי להבין את השלכות הדברים טרם נקיטת אי אלו מהלכים בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)